Διάρρηξη σπιτιού και αποτροπή
22 Αυγούστου 2010
Ασφάλεια δεδομένων και υπολογιστή
Ασφάλεια δεδομένων και υπολογιστή
16 Νοεμβρίου 2010
Διάρρηξη σπιτιού και αποτροπή
22 Αυγούστου 2010
Ασφάλεια δεδομένων και υπολογιστή
Ασφάλεια δεδομένων και υπολογιστή
16 Νοεμβρίου 2010
Συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων

Έβαλα ντετέκτιβ.
Τι αποτελέσματα να περιμένω;

Όταν συνεργάζεστε για πρώτη φορά με ένα γραφείο ιδιωτικών ερευνών θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι κάθε περίπτωση διαχειρίζεται διαφορετικά από την άλλη. Όμως σε κάθε ενδεχόμενο ένα σοβαρό γραφείο ιδιωτικών ερευνών είναι σε συνεχή επικοινωνία και ενημέρωση με τον εντολέα του, ενημερώνοντάς τον για την κατάσταση της υπόθεσής του και για πληροφορίες την στιγμή της διεξαγωγής της έρευνας.

Το αποτέλεσμα που θα έχετε στα χέρια σας

Πρέπει να είναι ικανό να επιλύσει το εκάστοτε πρόβλημά σας με αποδεικτικά στοιχεία. Ως αποδεικτικά στοιχεία ορίζουμε επί παραδείγματι

  • Φωτογραφικό υλικό
  • Ηχητικά δεδομένα
  • Πληροφορίες  από ανάκτηση διαγραμμένων δεδομένων σε κινητά και υπολογιστές
  • Έκθεση πραγματογνωμοσύνης για κακόβουλο λογισμικό σε ηλεκτρονικές συσκευές σας και λοιπά.

Οι παρεχόμενες από το γραφείο μας υπηρεσίες ποικίλουν. Για την εκάστοτε περίπτωση ενδέχεται να χρειαστεί :

  • Φυσική παρακολούθηση
  • Τοποθέτηση κρυφού gps σε οχήματα
  • Πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου
  • Στοιχεία και πληροφορίες για άτομα
  • Κρυφά καταγραφικά ήχου
  • Κρυφές κάμερες
  • Συστήματα αντιπαρακολούθησης
  • test DNA (ταυτοποίηση γενετικού υλικού) κ.α.

Σε κάθε περίπτωση το ραντεβού για την συζήτηση της υπόθεσής σας είναι το ιδανικό για να μπορέσουμε να ορίσουμε τον τρόπο, τον χρόνο αλλά και το κόστος της υπηρεσίας που σας ενδιαφέρει.

Έβαλα Ντετέκτιβ

Έβαλα ντετέκτιβ Τι αποτελέσματα να περιμένω;

Βασική αρχή του γραφείου μας είναι η εχεμύθεια, η εμπιστευτικότητα και η διακριτικότητα. Ποτέ από πλευράς μας δεν γίνεται γνωστή η συνεργασία μας σε τρίτα πρόσωπα και οι παρεχόμενες από εμάς πληροφορίες παραμένουν μεταξύ του γραφείο και του εντολέα μας.

Ο ιδιοκτήτης του γραφείο κ. Πελεκάσης Νίκος υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία, στις Υπηρεσίες Ασφαλείας, στην Εγκληματολογική Υπηρεσία αλλά και Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Το εξειδικευμένο προσωπικό του γραφείο μας έχει εκπαιδευτεί σε Ελλάδα και εξωτερικό πάνω σε θέματα που αφορούν τις ιδιωτικές αλλά και επαγγελματικές έρευνες όπως είναι η ανάλυση ανθρωποκτονιών, οι ανακριτικές τεχνικές για ανίχνευση ψευδής ομολογίας και μαρτυρίας, οι επικίνδυνες συμπεριφορές μέσω διαδικτύου, τα αίτια και η πρόληψη των αυτοκτονιών, το οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα, η ανάλυση υποθέσεων ανθρωποκτονιών και οι εγκληματολογικές υποθέσεις. Πρωταρχικό ρόλο στην εκπαίδευση μας κατέχει η γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και συστημάτων προγραμματισμού σε τομείς όπως το ethical hacking κ.α.

Μη διστάσετε να μας επισκεφθείτε στις τοποθεσίες των γραφείων μας.

Έβαλα Ντετέκτιβ

Έβαλα ντετέκτιβ. Τι αποτελέσματα να περιμένω;

“Το ανωτέρω κείμενο  ενδέχεται να είναι ενδεικτικό πρακτικών και μεθόδων που χρησιμοποιούνταν παλιότερα. Ορισμένες τακτικές και μέθοδοι ενδέχεται πλέον να είναι μη εφαρμόσιμες βάση του νέου νόμου 5005/22 που αφορά τη διαδικασία άρσης απορρήτου των επικοινωνιών, της κυβερνοασφάλειας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων των πολιτών.”

Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες
Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών
Σταδίου 39, Αθήνα, 2103616406
Δραγάτση 8, Πειραιάς, 2104131298

Έβαλα Ντετέκτιβ
Call Now Button