Απειλητικά μηνύματα από θαυμαστή

Εταιρεία Υψηλής Αξιοπιστίας για το έτος 2021
4 Οκτωβρίου 2021
Ασφάλεια πληροφοριών
Ασφάλεια πληροφοριών στην επιχείρηση
2 Δεκεμβρίου 2021
Εταιρεία Υψηλής Αξιοπιστίας για το έτος 2021
4 Οκτωβρίου 2021
Ασφάλεια πληροφοριών
Ασφάλεια πληροφοριών στην επιχείρηση
2 Δεκεμβρίου 2021
Απειλητικά μηνύματα από θαυμαστή

Απειλητικά μηνύματα από θαυμαστή.

Μία συνέντευξη του Ντετέκτιβ Πελεκάση Νίκου στην εφημερίδα “espresso”.

Ο θαυμαστής τα απειλητικά μηνύματα και οι τρομακτικές πράξεις του

Πασίγνωστο μοντέλο βίωσε έναν πρωτοφανή εφιάλτη. Για ένα χρόνο δεχόταν απειλητικά μηνύματα για τη ζωή της  από έναν ερωτοχτυπημένο θαυμαστή της. Η 26χρονη Ελληνίδα καλλονή, που είναι μια «θεά» του catwalk, από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε αντιμέτωπη με μια απίστευτη κόλαση, η οποία στοίχειωσε την καθημερινότητά της. Και όταν πια η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, να φοβάται ακόμη και για την ίδια της τη ζωή, απευθύνθηκε σε γνωστό ιδιωτικό ερευνητή ζητώντας του να την προστατεύσει.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην «Espresso» ο ντετέκτιβ Νίκος Πελεκάσης, «το κορίτσι, φανερά τρομαγμένο, μου ζήτησε βοήθεια. Όπως μου αποκάλυψε, για έναν περίπου χρόνο έβρισκε στο αυτοκίνητό της και στην πόρτα του σπιτιού της, στο Μαρούσι, ερωτικά γράμματα και λουλούδια από έναν ερωτοχτυπημένο θαυμαστή της.

Κάποια στιγμή, όταν ο άνθρωπος αυτός είδε ότι δεν υπήρχε ανταπόκριση, άρχισε τα απειλητικά μηνύματα. Η 26χρονη είναι πολύ γνωστή στον χώρο του μόντελινγκ. Αφού φοβήθηκε, φρόντιζε να κυκλοφορεί πάντα με κάποιον φίλο ή γνωστό της. Πριν από περίπου δέκα ημέρες, όμως, ο τρόμος έγινε ακόμη μεγαλύτερος».

Όπως μας τόνισε ο ίδιος, «ο θαυμαστής κατάφερε να φτάσει μέχρι το μπαλκόνι του σπιτιού της και να της κλέψει τα εσώρουχα από την μπουγάδα. Η κοπέλα κατάλαβε, λοιπόν, ότι η επόμενη κίνησή του ήταν να διαρρήξει το σπίτι της».

Η εξιχνίαση από τον ιδιωτικό ερευνητή και το τέλος της υπόθεσης

Με τη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας ο κ. Πελεκάσης άρχισε να ερευνά αμέσως την υπόθεση. Όμως ο θαυμαστής ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός. «Ηταν πανέξυπνος και φρόντιζε πάντα να παίρνει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας. Τελικά, όμως, καταφέραμε και τον ξετρυπώσαμε… Τον πιάσαμε επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που επιχειρούσε να αφαιρέσει πάλι ρούχα και εσώρουχα του μοντέλου από την μπουγάδα». Ο ιδιωτικός ερευνητής είπε στη συνέχεια: «Πρόκειται για έναν 40χρονο υπάλληλο τραπέζης, ο οποίος διαμένει με την οικογένειά του στην Αγία Παρασκευή. Είναι παντρεμένος, με δύο παιδιά. Όταν τον πιάσαμε, μας είπε αμέσως ότι δεν ήθελε να της κάνει κακό. Απλά την είχε ερωτευτεί παράφορα».

Ο ερωτοχτυπημένος άνδρας ζήτησε αμέσως συγγνώμη για τις πράξεις του.

Παρακάλεσε τόσο την 26χρονη όσο και το γραφείο ερευνών να μην εμπλακεί η αστυνομία. «Δήλωσε μεταμέλεια και μας ζήτησε να μη μάθουν τίποτα η σύζυγος του και τα δύο του παιδιά. Να μη διαλυθεί η οικογένειά του. Το μοντέλο στην αρχή ήθελε να υποβάλει μήνυση. Ωστόσο στο τέλος και αφού ηρέμησε από την περιπέτειά της δεν προχώρησε παραπέρα.

Ο 40χρονος υποσχέθηκε ότι δεν θα την ενοχλούσε ποτέ ξανά» μας είπε ο κ. Πελεκάσης και κατέληξε:

«Πλέον η ίδια αισθάνεται ασφαλής και μπορεί μετά από έναν και πλέον χρόνο να βγαίνει με τις φίλες της και να κάνει τη ζωή της. Όσο για τα δεκάδες μηνύματα που είχαν σταλεί, είναι στα χέρια μας για να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που ο 40χρονος υποτροπιάσει…»

Δημοσιεύτηκε στη εφημερίδα espresso απειλητικά μηνύματα από θαυμαστή.

“Το ανωτέρω κείμενο  ενδέχεται να είναι ενδεικτικό πρακτικών και μεθόδων που χρησιμοποιούνταν παλιότερα. Ορισμένες τακτικές και μέθοδοι ενδέχεται πλέον να είναι μη εφαρμόσιμες βάση του νέου νόμου 5005/22 που αφορά τη διαδικασία άρσης απορρήτου των επικοινωνιών, της κυβερνοασφάλειας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων των πολιτών.”

Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες
Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών
Σταδίου 39, Αθήνα, 2103616406
Δραγάτση 8, Πειραιάς, 2104131298
Απειλητικά Μηνύματα από Θαυμαστή Εφιάλτη. Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες.

Call Now Button