Υπηρεσίες Ντετέκτιβ

Υπηρεσίες Ντετέκτιβ Για Ιδιώτες και Επαγγελματίες

Γραφείο Ερευνών

Το γραφείο ερευνών στην Αθήνα Νίκος Πελεκάσης αναλαμβάνει ιδιωτικές, επαγγελματικές και εταιρικές έρευνες. Συλλογή DNA, Social Media, Ανάκτηση δεδομένων από Κινητά. Οι υποθέσεις του γραφείου μας αφορούν ποινικά αδικήματα, τη βιομηχανική κατασκοπεία και τα θέματα ασφαλείας. Πολλές εταιρίες ζητούν πλήρη ασφάλεια του χώρου, των ηλεκτρονικών και διαδικτυακών τους συστημάτων. Επιπλέον ζητούν έλεγχο του χώρου για συστήματα παρακολούθησης, κοριούς, υποκλοπές μέσω διαδικτύου κ.α. Στις ημέρες που διανύουμε οι κίνδυνοι είναι τόσοι πολλοί πως δεν υπάρχει κάποιος που να είναι διασφαλισμένος σε όλους τους τομείς. Μπορείς όμως ο καθένας να φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο ασφαλείας, είτε είναι επιχείρηση είτε ιδιώτης.

"Το ανωτέρω κείμενο  ενδέχεται να είναι ενδεικτικό πρακτικών και μεθόδων που χρησιμοποιούνταν παλιότερα. Ορισμένες τακτικές και μέθοδοι ενδέχεται πλέον να είναι μη εφαρμόσιμες βάση του νέου νόμου 5005/22 που αφορά τη διαδικασία άρσης απορρήτου των επικοινωνιών, της κυβερνοασφάλειας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων των πολιτών."

Υπηρεσίες Ντετέκτιβ Για Ιδιώτες

Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως ιδιωτικές έρευνες

Το γραφείο ερευνών μας θα αναλάβει να ερευνήσει την υπόθεσή σας με απόλυτη εχεμύθεια, ασφάλεια και αμεσότητα. Από αντιμετώπιση οικογενειακών και προσωπικών υποθέσεων μέχρι την διαλεύκανση σοβαρών εγκλημάτων όπως βιασμοί, δολοφονίες, αρπαγές κλπ. οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας παρέχουν την κατάλληλη εξυπηρέτηση.

 

Υπηρεσίες Ντετέκτιβ Για Επαγγελματίες

Διαλεύκανση επαγγελματικών υποθέσεων

Το έμπειρο προσωπικό από το γραφείο ερευνών μας αναλαμβάνει τις επαγγελματικές σας υποθέσεις με απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα. Από απλές έρευνες για την αξιοπιστία του προσωπικού και των συνεργατών σας, μέχρι την εξιχνίαση αδικημάτων σε βάρος της επιχείρησή σας (κλοπές, διαρροή πληροφοριών κλπ.) καταφέρνουμε να φέρουμε θετικά αποτελέσματα. Το πλήθος των επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια (ξενοδοχεία, δικηγορικά και συμβολαιογραφικά γραφεία, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες ενοικιάσεων κλπ.) είναι η απόδειξη της επιτυχίας μας.

 

Συλλογή & Ταυτοποίηση Γενετικού Υλικού (DNA)

Το γραφείο ερευνών - Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες είναι το πρώτο γραφείο στην Ελλάδα που ανέπτυξε συνεργασία με εξειδικευμένο κέντρο ταυτοποίησης dna. Η συλλογή του γενετικού υλικού μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ταυτοποίηση πατρότητας, ταυτοποίηση συγγένειας, σε περιπτώσεις κλοπών, σε ιατροδικαστικές υποθέσεις, υποθέσεις δολοφονιών, βιασμού, ξυλοδαρμού κ.α.

 

Κινητά και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Ανάκτηση δεδομένων από συσκευές και λογαριασμούς στα social media

Τα ηλεκτρονικά μέσα έχουν κυριαρχήσει πλέον στην καθημερινότητά μας, αποτελώντας αναγκαίο μέσω για την προσωπική αλλά και επαγγελματική δραστηριότητα των ατόμων. Την τεχνολογική αυτή εξέλιξη όπως είναι φυσικό έπρεπε να ακολουθήσει και το επάγγελμά μας. Στον τομέα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.

Γραφείο Ερευνών