Εύρεση Οφειλετών
Εύρεση Οφειλετών
31 Δεκεμβρίου 2010
Ντετέκτιβ Δολοφονίες
31 Δεκεμβρίου 2010
Εύρεση Οφειλετών
Εύρεση Οφειλετών
31 Δεκεμβρίου 2010
Ντετέκτιβ Δολοφονίες
31 Δεκεμβρίου 2010

Ντετέκτιβ Βιασμοί

Ντετέκτιβ Βιασμοί: Το γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Πελεκάσης Νικόλαος και Συνεργάτες είναι σε θέση να αναλάβει όλες τις υποθέσεις που αφορούν βιασμούς. Η συστηματική συνεργασία μας με γενετιστή αλλά και η κατάλληλη εκπαίδευση στον τομέα αυτό μας καθιστά ικανούς να διαλευκάνουμε τέτοιου είδους υποθέσεις. Οι βιασμοί στην χώρα μας τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί δραματικά τόσο σε ενήλικους όσο και σε ανήλικους. Ο βιασμός είναι ένα δυσάρεστο περιστατικό το οποίο μπορεί να σημαδέψει το άτομο για την υπόλοιπη ζωή του. Το άτομο πέραν της νομικής αντιμετώπισης, εφόσον είναι ενήλικο, που πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία και να ακολουθήσει θα πρέπει να λάβει και την βοήθεια ενός έμπειρου ψυχολόγου. Το περιστατικό αυτό αλλάζει ριζικά εάν το θύμα είναι ανήλικο και ιδιαιτέρως όταν είναι μικρής ηλικίας. Τα παιδιά δεν μπορούν πολλές φορές να περιγράψουν την πράξη ή ακόμα και εκφοβίζονται για να μην την μαρτυρήσουν. Οι γονείς πρέπει να είναι ιδιαίτερα προστατευτικοί αλλά και παρατηριτικοί για τέτοιου είδους ενδείξεις..
Ντετέκτιβ Βιασμοί:

 

Ντετέκτιβ Βιασμοί

Ντετέκτιβ Βιασμοί

Το γραφείο μας με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών, αναλαμβάνει να διαλευκάνει υποθέσεις που σχετίζονται με αδικήματα κατά της προσωπικής σας ή ιδιωτικής σας ζωής και ελευθερίας. Από αντιμετώπιση οικογενιακών και προσωπικών υποθέσεων μέχρι την διαλέυκανση εγκλημάτων όπως βιασμοί, δολοφονίες, αρπαγές κλπ. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει την έρευνα με απόλυτη εχεμύθεια, ασφάλεια και αμεσότητα.

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τον χώρο των ιδιωτικών ερευνών και σας βεβαιώνουμε ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Στόχος μας είναι η διασφάλιση των συμφερόντων και προστασία των πολιτών. Αναλαμβάνουμε κάθε υπόθεση με άκρα σοβαρότητα και πάντα καταφέρνουμε να σας παρέχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται σε υποθέσεις επαγγελματικές αλλά και προσωπικές, με αντίστοιχη επιτυχία στην εκάστοτε περίπτωση. Πολλές έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε εφημερίδες αλλά και τηλεόραση (κατηγορία δημοσιεύσεις στον τύπο). Στα 30 έτη λειτουργίας του γραφείου έχουν δημιουργηθεί 3 υποκαταστήματα του γραφείου μας σε Αθήνα αλλά και επαρχία. Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να δραστηριοποιούμαστε πανελλαδικά. Ο Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος έχει υπηρετήσει στην Ελληνική Αστυνομία και στις Μυστικές Υπηρεσίες Ελλάδος. Το Γραφείο μας εξειδικεύεται σε συστήματα ηλεκτρονικού εντοπισμού, αντιπαρακολούθησης, ηλεκτρονικής ασφάλειας αλλά και σε παρακολουθητικά συστήματα, όπως μικροκάμερες, gps, καταγραφικά ήxου και άλλα.

“Το ανωτέρω κείμενο  ενδέχεται να είναι ενδεικτικό πρακτικών και μεθόδων που χρησιμοποιούνταν παλιότερα. Ορισμένες τακτικές και μέθοδοι ενδέχεται πλέον να είναι μη εφαρμόσιμες βάση του νέου νόμου 5005/22 που αφορά τη διαδικασία άρσης απορρήτου των επικοινωνιών, της κυβερνοασφάλειας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων των πολιτών.”

Ντετέκτιβ Βιασμοί – Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες

Call Now Button