Οικογενειακά προβληάματα
Οικογενειακά Προβλήματα
31 Δεκεμβρίου 2010
Ενδοοικογενειακή βία
Ενδοοικογενειακή βία
13 Απριλίου 2012
Συζυγική Απιστία

Ντετέκτιβ Συζυγική Απιστία

Το γραφείο Ντετέκτιβ αναλαμβάνει υποθέσεις που αφορούν την συζυγική απιστία, εάν έχετε αμφιβολίες για τον σύντροφο ή την σύντροφό σας. Πραγματοποιούμε προγαμιαίο έλεγχο αναλύοντας το προφίλ του ζητούμενου ατόμου στο παρόν όπως και σε προηγούμενο χρόνο. Το φαινόμενα της συζυγικής απιστία ή απιστίας μεταξύ συντρόφων υπήρχε ανέκαθεν. Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται μια σταθερά αυξανόμενη τάση. Το γραφείο μας μπορεί να αναλάβει τη διαλεύκανση τέτοιων υποθέσεων.

Πως ανακαλύπτεις τη συζυγική απιστία;

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκαλύψει την απιστία. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε μερικές από τις ενέργειες που προβαίνει συνήθως ο κόσμος για να αποκαλύψει την απιστία.

 • Φυσική παρακολούθηση συζύγου. Με τον τρόπο αυτό έχουμε άμεση επαφή με τον στόχο, υπάρχει φωτογραφικό υλικό και βίντεο από οτιδήποτε φανεί ενδιαφέρον και αξιοσημείωτο.
 • Παρακολούθηση μέσω gps. Με τον τρόπο αυτό έχουμε πρόσβαση στην τοποθεσία του οχήματος, καταλαβαίνοντας έτσι εάν είναι στο σημείο που μας έχει αναφέρει πως θα βρίσκεται ο σύζυγος – η σύζυγος ή μας έχει αναφέρει ψευδή τοποθεσία.
 • Παρακολούθηση κινητού με πρόγραμμα (δείτε αναλυτικά εδώ)
 • Καταγραφικά ήχου, πολύ μικρά σε μέγεθος, τα οποία τοποθετούνται σε κρυφά με σκοπό να ακούσουμε τον χώρο που βρίσκεται το ενδιαφερόμενο άτομο ή τις τηλεφωνικές συνομιλίες που έχει.
 • Κρυφές κάμερες. Τοποθετούνται μέσα σε αντικείμενα ώστε να παρακολουθούμε τις κινήσεις του ατόμου κατά τη διάρκεια της απουσίας μας από το σπίτι ή το γραφείο κλπ.

 

Ντετέκτιβ Συζυγική Απιστία

Ντετέκτιβ Συζυγική Απιστία – Απιστία συζύγου.

Αιτίες συζυγικής απιστίας ανδρών

 • Ανασφάλεια και επιβεβαίωση :
  Ενδέχεται να αισθάνεται πως είναι αρκετά μεγάλος, πως δεν είναι όμορφος, πως δεν είναι έξυπνος κ.λπ. Ένας σημαντικός αριθμός της απιστίας ανδρών σχετίζεται με την κρίση μέσης ηλικίας. Για να στηρίξει τον εγωισμό του, αναζητά επιβεβαίωση από άλλες γυναίκες, δείχνοντας ενδιαφέρον προς αυτές. Με την ανταπόδοση του φλερτ νιώθει ότι είναι αποδεκτός και επιθυμητός ακόμα.
 • Εγωισμός:
  Στις περιπτώσεις αυτές ενδέχεται το πρωταρχικό του μέλημα να είναι ο εαυτός του. Για τον λόγο αυτό, μπορεί να λέει ψέματα και να κρατάει μυστικά χωρίς τύψεις ή λύπη, αρκεί να κερδίσει αυτό που θέλει. Είναι πιθανό να μην είχε ποτέ την πρόθεση να είναι μονογαμικός. Βλέπει την μονογαμία ως μια θυσία που έκανε προς όφελος της σχέση του. Σύντομα βλέπει την μονογαμία ως κάτι που πρέπει να αποφύγει και να παρακάμψει.
 • Ανωριμότητα:
  Αρκετοί άνδρες δεν κατανοούν ότι οι πράξεις αυτές θα έχουν αναπόφευκτα συνέπειες, όπως να πληγώσουν συναισθηματικά τη σύντροφό τους ή να χωρίσουν από τον γάμο τους. Πολλοί θεωρούν τη μονογαμία ως μια επιλογή, που την μία λαμβάνουν και συμμερίζονται και την άλλη όχι, ανάλογα με τις περιστάσεις. Η επανένωση με παρέες του παρελθόντος που ξεκινάει από ένα ποτό, μία καινούρια γνωριμία είναι αρκετή για να βάλουν τους άνδρες που στερούνται ωριμότητας σκέψης στο δίλλημα να διαπράξουν συζυγική απιστία. Μπορεί να μην είχε την πρόθεση ποτέ μέχρι τότε να απατήσει ώσπου ξαφνικά του δόθηκε η ευκαιρία. Τότε, χωρίς καν να σκεφτεί τι θα μπορούσε να προκαλέσει η απιστία στη σχέση του, το έκανε.
 • Κακοποίηση κατά την παιδική ηλικία:
  Παραμέληση, συναισθηματική κακοποίηση, σωματική κακοποίηση ή και σεξουαλική κακοποίηση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα τραύματα έχουν δημιουργήσει προβλήματα προσκόλλησης και οικειότητας καθιστώντας τον ανίκανο ή απρόθυμο να δεσμευτεί σε ένα μόνο άτομο.
 • Εκδίκηση:
  Ενδέχεται να απατήσει με σκοπό να εκδικηθεί. Υπάρχει η αίσθηση θυμού προς τη σύντροφό του και θέλει να την πληγώσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο άνδρας θέλει η απιστία  να γίνει αντιληπτή και γνωστή. Δεν μπαίνει στην διαδικασία να πει ψέματα ή να κρατήσει μυστικά για την συζυγική απιστία. Ο αρχικός σκοπός ήταν να το μάθει η σύντροφός του.
 • Αλκοόλ και ναρκωτικά:
  Οι ουσίες όπως το αλκοόλ και τα ναρκωτικά επηρεάζουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, με αποτέλεσμα να μετανιώνει για τις σεξουαλικές αποφάσεις και την απιστία προς τη σύντροφό του.

Αιτίες συζυγικής απιστίας των γυναικών

 • Δυσαρέσκεια από τη σχέση:
  Αυτό θεωρείται από τις βασικές αιτίες για απιστία. Η αίσθηση ότι σύντροφός μας δεν ενδιαφέρεται πλέον για εμάς. Η έλλειψη ικανοποίησης στην εκάστοτε σχέση μπορεί να προκαλέσει κάποιον να αναζητήσει αυτή την ικανοποίηση αλλού ή ακόμη και να χρησιμοποιήσει ως εργαλείο την πράξη της απιστίας, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, ως μέσο για να τελειώσει την σχέση του.
 • Χαμηλή αυτοεκτίμηση:
  Όταν μια γυναίκα έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση, μπορεί να ωθήθει στο να αναζητήσει σε εξωτερικές πηγές την ανάλογη προσοχή και επιβεβαίωση που ο σύζυγός της δεν είναι σε θέση να παρέχει. Αρκετές φορές το φαινόμενο αυτό ξεκινάει με ερωτήσεις στον εαυτό μας τύπου “Γιατί να με βρίσκει κανείς όμορφη ή ελκυστική;”. Στη συνέχεια, όταν ένας άνδρας αρχίζει να δίνει την απαραίτητη προσοχή προς το πρόσωπο της, αισθάνεται όμορφα και ξεχωριστά.
 • Θυμός ή τιμωρία – εκδίκηση
  Αρκετές γυναίκες εισέρχονται στις σχέσεις με μια εξιδανικευμένη εικόνα του άντρα. Όταν όμως υπολείπεται των προσδοκιών και δεν μπορεί να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη και επιθυμία της, δημιουργείται ένα χάσμα στη σχέση που δίνει την ώθηση για να απομακρυνθούν.
 • Μοναξιά
  Η γυναίκα που απατά μπορεί να έχει έναν σύντροφο που εργάζεται για πολλές ώρες, αφήνοντάς τον μόνη όλη μέρα στο σπίτι ή με τα παιδιά εάν υπάρχουν. Η μοναξιά, η αίσθηση απομόνωσης και απομάκρυνσης πιθανόν να οδηγούν στην συζυγική απιστία. Υπάρχει το αίσθημα της μοναξιάς και τότε αρχίζει κάποιος να καλύπτει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες για συντροφιά.
 • Κρίση μέσης ηλικίας
  Η κρίση μέσης ηλικίας και η αλλαγή της εμφάνισης λόγω του χρόνου επηρεάζουν γενικά άτομα 35 με 60 ετών. Σημαντικά γεγονότα της ζωής, όπως η απώλεια ενός γονέα ή ένα γενέθλιο ορόσημο, είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια κρίση μέσης ηλικίας σε μια γυναίκα.
 • Κατάθλιψη
  Η κατάθλιψη με την απιστία πολλές φορές πάνε μαζί. Η παράνομη σχέση είναι συναρπαστική, σε τέτοιο σημείο όπου ο εγκέφαλος αρχίζει να παράγει ντοπαμίνη και σεροτονίνη. Οι ίδιες χημικές ουσίες παράγονται όταν λαμβάνουμε αντικαταθλιπτικά φάρμακα. Με άλλα λόγια, μια γυναίκα που διαπράττει συζυγική απιστία αυτοθεραπεύεται μέσω της πράξης αυτής, ακόμη και αν δεν συνειδητοποιεί τον πραγματικό λόγο πίσω από την ευχαρίστησή της.
 • Αλκοόλ και ναρκωτικά:
  Η χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών επηρεάζουν τη λήψη αποφάσεων, με αποτέλεσμα να μετανιώνει για τις σεξουαλικές της αποφάσεις και την απιστία.

Συχνά στις υποθέσεις που αφορούν την συζυγική απιστία καταλήγει να είναι απαραίτητη η συνδρομή και η συμβουλή ενός έμπειρου δικηγόρου για την ομαλή έκβαση της υποθέσεως.

Το γραφείο ντετέκτιβ Νίκος Πελεκάσης και Συνεργάτες είναι σε θέση να απαντήσει σε κάθε ερώτημά σας διαλευκάνοντας την υπόθεση που σας απασχολεί. Κάθε προσωπική έρευνα πραγματοποιείται με απόλυτη εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα διασφαλίζοντας τις προσωπικές σας πληροφορίες καθώς και το αποτέλεσμα αυτής.
Η πλέον των 30 χρόνων πορεία μας στον τομέα των ιδιωτικών και εταιρικών ερευνών μας έχουν καταστήσει ένα από τα πιο αναγνωρισμένα γραφεία ιδιωτικών ερευνών στην Αθήνα.

Η πολυετής μας δραστηριοποίηση στον χώρο της ιδιωτικής έρευνας είχε ως αποτέλεσμα την αποκόμιση εξαιρετικά σημαντικής εμπειρίας και μας προσφέρει την αναγνώριση από τους πελάτες μας αλλά και τον σεβασμό από τους συναδέλφους μας και την απόλυτη εμπιστοσύνη από τους συνεργάτες μας.

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται σε υποθέσεις επαγγελματικές αλλά και προσωπικές, με αντίστοιχη επιτυχία στην εκάστοτε περίπτωση. Πολλές έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε εφημερίδες αλλά και τηλεόραση (κατηγορία δημοσιεύσεις στον τύπο). Στα 30 έτη λειτουργίας του γραφείου έχουν δημιουργηθεί 3 υποκαταστήματα του γραφείου μας σε Αθήνα αλλά και επαρχία. Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να δραστηριοποιούμαστε πανελλαδικά. Ο Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος έχει υπηρετήσει στην Ελληνική Αστυνομία και στις Μυστικές Υπηρεσίες Ελλάδος. Το Γραφείο μας εξειδικεύεται σε συστήματα ηλεκτρονικού εντοπισμού, αντιπαρακολούθησης, ηλεκτρονικής ασφάλειας αλλά και σε παρακολουθητικά συστήματα, όπως μικροκάμερες, gps, καταγραφικά ήxου και άλλα.

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Νίκος Πελεκάσης έχει αδειοδοτηθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη. Δραστηριοποιούμαστε για την προστασία των συμφερόντων των πολιτών. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε προσωπική σας υπόθεση. Αναλαμβάνουμε ιδιωτικές έρευνες όπως: προγαμιαίες έρευνες ,εξωσυζυγικές έρευνες, επιτήρηση ανηλίκων, κλοπές, απάτες. Επιπλέον αναλαμβάνουμε ανάκτηση δεδομένων από συσκευές, διαδικτυακούς ελέγχους για εικονικά-ψεύτικα προφίλ στο facebook, απειλές, απάτες μέσω διαδικτύου και εκβιασμούς. Ένα μεγάλο ποσοστό κρύβεται πίσω από ένα υπολογιστή για να βγάλει την επιθετικότητά του, την ανηθικότητα , τον τυχοδιωκτισμό του και να καρπωθεί είτε ψυχικά είτε οικονομικά οφέλη.

Απιστια συζυγου – παντρεμενος και απιστια

“Το ανωτέρω κείμενο  ενδέχεται να είναι ενδεικτικό πρακτικών και μεθόδων που χρησιμοποιούνταν παλιότερα. Ορισμένες τακτικές και μέθοδοι ενδέχεται πλέον να είναι μη εφαρμόσιμες βάση του νέου νόμου 5005/22 που αφορά τη διαδικασία άρσης απορρήτου των επικοινωνιών, της κυβερνοασφάλειας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων των πολιτών.”

Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες
Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών
Σταδίου 39, Αθήνα, 2103616406
Δραγάτση 8, Πειραιάς, 2104131298

Call Now Button