Συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων
Συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων.
31 Δεκεμβρίου 2010
Εύρεση Οφειλετών
Εύρεση Οφειλετών
31 Δεκεμβρίου 2010
Συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων
Συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων.
31 Δεκεμβρίου 2010
Εύρεση Οφειλετών
Εύρεση Οφειλετών
31 Δεκεμβρίου 2010
Συνοδεία Ασφαλείας

Συνοδεία Ασφαλείας Ντετέκτιβ

Συνοδεία Ασφαλείας Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες.
Το Γραφείο μας δύναται να παρέχει συνοδεία σε άτομα υψηλής επικινδυνότητας. Διασφαλίζουμε την σωματική ακεραιότητα του ατόμου μέσω μίας ομάδας εκπαιδευμένων ανδρών αλλά και αλεξίσφαιρων οχημάτων. Το πλάνο για την ασφάλεια του εκάστοτε ατόμου διαφέρει ανάλογα τις ανάγκες όπως και την επικινδυνότητα που διατρέχει το εκάστοτε πρόσωπο. Διαθέτουμε στόλο από συνοδευτικές μηχανές όπως επίσης και αλεξίσφαιρων συνοδευτικών οχημάτων. Η εταιρεία μας διασφαλίζει όχι μόνο την σωματική ακεραιότητα του ατόμου αλλά και σε βαθμό αντιπαρακολούθησης φυσικής ή μη. Πραγματοποιούμε εκτίμηση κινδύνου, πλάνο διαδρομής και άλλες αντίστοιχες ενέργειες για την πρόληψη της ακεραιότητας του συνοδευόμενου. Η συνοδεία ασφαλείας χρειάζεται εξειδικευμένες γνώσεις στον τομές και δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αποτελεσματικά από ένα ανεκπαίδευτο άτομο.

Συνοδεία Ασφαλείας

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει να ερευνήσει την υπόθεσή σας με απόλυτη εχεμύθεια, ασφάλεια και αμεσότητα. Από αντιμετώπιση οικογενειακών και προσωπικών υποθέσεων μέχρι την διαλέυκανση σοβαρών εγκλημάτων όπως βιασμοί, δολοφονίες, αρπαγές κλπ. οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας παρέχουν την κατάλληλη εξυπηρέτηση.
Ο Πελεκάσης Νίκος εξειδικεύτηκε ως ηλεκτρονικός σε Ειδικά Συστήματα Επικοινωνίας. Υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία, στις Υπηρεσίες Ασφαλείας, την Εγκληματολογική Υπηρεσία αλλά και την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Από την αποχώρησή του μέχρι και σήμερα έχει αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στις ιδιωτικές έρευνες.

“Το ανωτέρω κείμενο  ενδέχεται να είναι ενδεικτικό πρακτικών και μεθόδων που χρησιμοποιούνταν παλιότερα. Ορισμένες τακτικές και μέθοδοι ενδέχεται πλέον να είναι με εφαρμόσιμες βάση του νέου νόμου 5005/22 που αφορά τη διαδικασία άρσης απορρήτου των επικοινωνιών, της κυβερνοασφάλειας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων των πολιτών.”

Συνοδεία Ασφαλείας – Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες.

 

Call Now Button