Απιστία μεταξύ των συντρόφων

Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου
16 Ιουνίου 2010
Απάτη στα social media
Απάτη στα social media μέσω phishing
18 Ιουλίου 2010
Συζυγική Απιστία - παρακολούθηση για απιστία

Ντετέκτιβ Απιστία μεταξύ των Συντρόφων. Αίτια και μέσα 

Στις μέρες μας η απιστία έχει γίνει καθημερινό η συζυγική απιστία. Υπάρχουν περιστατικά και από τα δύο φύλλα σε αντίθεση με παλαιότερα χρόνια που ήταν από τους άνδρες ως επί το πλείστων. Aυτό όπως θα δούμε γίνεται για διάφορους λόγους και από τα δύο φύλλα. Πολλά είναι τα ζευγάρια που καταφεύγουν σε ιδιωτικούς ντετέκτιβ και σε παρακολούθηση για απιστία, ώστε να εξακριβώσουν το κατά πόσο είναι θύματα ή όχι.

Ακόμα και η τεχνολογία είναι ένας επιπρόσθετος παράγων. Οι εφαρμογές, social media, και οτιδήποτε έχει να κάνει με εφαρμογή επικοινωνίας είναι ένα καλό βοήθημα για συνομιλία με την παράνομη σχέση. Η καθημερινότητα φθείρει σαφώς μια σχέση. Παρακάτω θα δούμε όμως του κυριότερους λόγους βάση επιστημονικών δεδομένων αλλά και εμπειρίας για τους οποίους πραγματοποιείται η απιστία. Όπως επίσης σε πρώτο στάδιο τους τρόπους που μπορείς να την ανακαλύψεις.

Πως ανακαλύπτεις τη συζυγική απιστία; – Ντετέκτιβ Απιστία.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκαλύψει την απιστία. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε μερικές από τις ενέργειες που προβαίνει συνήθως ο κόσμος για να αποκαλύψει την απιστία.

  • Φυσική Παρακολούθηση για απιστία. Με την μέθοδο αυτή έχουμε άμεση επαφή με τον στόχο, αποκτούμε φωτογραφικό υλικό όπως και βίντεο από οτιδήποτε φανεί αξιόλογο και ενδιαφέρον. (παρακολούθηση για απιστία)
  • Παρακολούθηση με gps. Έτσι λαμβάνουμε ζωντανά την τοποθεσία του οχήματος, καταλαβαίνοντας εάν είναι στο σημείο που πιστεύουμε πως θα βρίσκεται ο σύζυγος – η σύζυγος ή μας έχει δώσει παραπλανητική τοποθεσία.
  • Παρακολούθηση κινητού με λογισμικό παρακολούθησης (δείτε αναλυτικά εδώ)
  • Καταγραφικά ήχου, μικροσκοπικά, τα οποία τοποθετούνται κρυφά με στόχο να ακούσουμε τον χώρο  ή τις τηλεφωνικές συνομιλίες που πραγματοποιούνται.
  • Κρυφές κάμερες. Τοποθετούνται εντός αντικειμένων με στόχο να παρακολουθούμε τις κινήσεις του ατόμου κατά την απουσία μας από την οικία ή το γραφείο κλπ.

Η απιστία στους άνδρες και στις γυναίκες – αιτίες

Οι λόγοι που συντελούν την απιστία ποικίλουν. Όμως οι κυριότεροι με βάση επιστημονικών δεδομένων αλλά και εμπειρίας είναι οι εξής:

Λόγοι απιστίας των ανδρών – Ντετέκτιβ Απιστία

  • Ανασφάλεια και επιβεβαίωση :
    Αρκετές φορές ο άνδρας αισθάνεται πως είναι μεγάλος σε ηλικία, ότι δεν είναι εμφανίσιμος, ότι δεν είναι ευφυής κ.λπ. Επίσης η “κρίση μέσης ηλικίας” σχετίζεται άμεσα με την ώθηση προς απιστία για επιβεβαίωση. Με σκοπό να στηρίξει τον εγωισμό, αναζητά την επιβεβαίωση από άλλες γυναίκες, στρέφοντας το ενδιαφέρον προς αυτές. Η ανταπόδοση του φλερτ τον κάνει να νιώσει ότι είναι επιθυμητός και ευπαρουσίαστος ακόμα.
  • Εγωισμός:
    Σε αυτήν την περίπτωση το πρωταρχικό μέλημα του άνδρα είναι ο εαυτός του. Έτσι, μπορεί να λέει ψέματα και να κρατάει μυστικά χωρίς τύψεις ή ενοχές, αρκεί να αποκτήσει αυτό που επιθυμεί. Πιθανόν να μην υπήρξε ποτέ η πρόθεση για μονογαμία, την βλέπει ως θυσία που κάνει προς όφελος της σχέση τους. Σύντομα όμως η μονογαμία αντιμετωπίζεται ως κάτι που πρέπει να παρακάμψει.
  • Ανωριμότητα:
    Πολλοί άνδρες δεν κατανοούν ότι οι πράξεις τους θα έχουν αναπόφευκτα συνέπειες, όπως να πληγώσουν τη σύντροφό τους συναισθηματικά  ή να διαλύσουν τον γάμο τους. Αρκετοί θεωρούν τη μονογαμία ως επιλογή, που άλλοτε συμμερίζονται και άλλοτε όχι, ανάλογα με την περίσταση. Η συνάντηση με παρέες του παρελθόντος που ξεκινάει από ένα ποτό, μία καινούρια γνωριμία είναι ερέθισμα που βάζει τους άνδρες που στερούνται ωριμότητας σκέψης στο δίλλημα της απιστίας. Ενδέχεται να μην υπήρχε η πρόθεση μέχρι τότε να απατήσει ώσπου ξαφνικά παρουσιάστηκε η ευκαιρία. Τότε, χωρίς καν να σκεφτεί τις συνέπειες της απιστίας στη σχέση του, το έκανε.
  • Κακοποίηση στην παιδική ηλικία:
    Παραμέληση από γονείς, συναισθηματική κακοποίηση, σωματική ή και ενίοτε σεξουαλική κακοποίηση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ανωτέρω έχουν δημιουργήσει προβλήματα προσκόλλησης και οικειότητας καθιστώντας έτσι το άτομο ανίκανο ή και απρόθυμο να δεσμευτεί σε οποιοδήποτε άτομο.
  • Εκδίκηση:
    Ορισμένες φορές η απιστία χρησιμοποιείται ως μέσω εκδίκησης. Κυριαρχεί το αίσθημα του θυμού προς τη σύντροφό του και προσπαθεί να την πληγώσει συναισθηματικά. Σε ανάλογες περιπτώσεις απιστία επιθυμεί να γίνει αντιληπτή προς την επίτευξη του σκοπού του. Δεν προσπαθεί να πει ψέματα ή να κρατήσει μυστικά. Ο αρχικός και τελικός σκοπός ήταν να το αντιληφθεί η σύντροφός του.
  • Αλκοόλ και ναρκωτικά:
    Οι ουσίες όπως το αλκοόλ και τα ναρκωτικά επηρεάζουν σημαντικά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, με αποτέλεσμα να μετανιώνει για τις σεξουαλικές επιλογές και την απιστία προς τη σύντροφό του.

Ντετέκτιβ Απιστία

ντετεκτιβ αθηνα

Λόγοι απιστίας των γυναικών – Ντετέκτιβ Απιστία

  • Δυσαρέσκεια από τη σχέση που βρίσκονται:
    Αυτή θεωρείται μία από τις βασικές αιτίες για απιστία των γυναικών. Το αίσθημα ότι ο σύντροφός μας δεν ενδιαφέρεται πλέον. Η έλλειψη ικανοποίησης στην σχέση μπορεί να ωθήσει κάποιον να αναζητήσει αυτή την ικανοποίηση αλλού ή ίσως και να χρησιμοποιήσει ως εργαλείο την απιστία, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα,  για να τερματίσει την σχέση της.
  • Χαμηλή αυτοεκτίμηση:
    Όταν η γυναίκα έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση, μπορεί να να αναζητήσει σε τρίτο άτομο την ανάλογη προσοχή και επιβεβαίωση την οποία ο σύζυγός της δεν είναι σε θέση να παρέχει. Ορισμένες φορές το φαινόμενο αυτό αρχίζει με ερωτήματα στον εαυτό μας του τύπου “Για ποιό λόγο να με βρίσκει κανείς ελκυστική;”. Στη συνέχεια, όταν ένας άνδρας δίνει την απαραίτητη προσοχή προς το πρόσωπο της, αισθάνεται όμορφα και ξεχωριστή.
  • Θυμός, τιμωρία και εκδίκηση
    Ορισμένες γυναίκες εισέρχονται στις σχέσεις με μια ιδανική εικόνα του άντρα. Όταν όμως υπολείπεται των προσδοκιών και δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες και επιθυμίες της, δημιουργείται ένα χάσμα στη σχέση με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν.
  • Μοναξιά
    Η γυναίκα που απατά ενδέχεται να έχει έναν σύντροφο που εργάζεται για αρκετές ώρες, αφήνοντάς την όλη μέρα μόνη στο σπίτι ή με τα παιδιά. Η αίσθηση απομόνωσης και απομάκρυνσης ενδεχομένως να οδηγούν στην συζυγική απιστία. Επικρατεί το αίσθημα της μοναξιάς και τότε αρχίζει κάποιος να καλύπτει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες για παρέα.
  • Κρίση μέσης ηλικίας
    Η κρίση μέσης ηλικίας, η αλλαγή της εμφάνισης λόγω του χρόνου επηρεάζουν γενικά άτομα 35 με 60 ετών είτε είναι άνδρες είτε γυναίκες. Καθοριστικά γεγονότα, όπως η απώλεια ενός γονέα ή ένα γενέθλιο ορόσημο, ενδέχεται να ξεκινήσουν μια κρίση μέσης ηλικίας.
  • Κατάθλιψη
    Η κατάθλιψη με την απιστία πολλές φορές συνδέονται. Η παράλληλη σχέση είναι συναρπαστική, σε τέτοιο βαθμό που ο εγκέφαλος παράγει ντοπαμίνη και σεροτονίνη. Οι χημικές ουσίες αυτές παράγονται όταν λαμβάνονται αντικαταθλιπτικά. Με άλλα λόγια, μια γυναίκα που απιστεί αυτοθεραπεύεται μέσω της πράξης, ακόμη και αν δεν συνειδητοποιεί τον πραγματικό λόγο πίσω από την ευχαρίστησή αυτή.
  • Αλκοόλ και ναρκωτικά:
    Η χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών επηρεάζουν τη λήψη αποφάσεων, με αποτέλεσμα να μετανιώνει για τις σεξουαλικές της αποφάσεις όπως ακριβώς και στους άνδρες.

Ντετέκτιβ Απιστίαντετέκτιβ απιστία

Τα πρώτα σημάδια που εμφανίζονται στην απιστία είναι τα εξής – Ντετέκτιβ Απιστία:

  • Η χρήση κινητού σε αυξημένη συχνότητα.
    Παρατηρούμε ότι όλη την ώρα παρακολουθεί το κινητό. Δεν συμμετέχει σε συζητήσεις και δείχνει αδιαφορία. Κρύβει το κινητό και είναι ιδιαίτερα προσεκτικός ή προσεκτική στο να μην δούμε την οθόνη. Απενεργοποιεί αρκετές φορές τις ειδοποιήσεις από την αρχική οθόνη ώστε να μην φαίνονται. Δημιουργεί μυστικές συνομιλίες και απενεργοποιεί τις ηχητικές ειδοποιήσεις. Πολλά ζευγάρια έχουν φτάσει μέχρι και στην παρακολούθηση κινητών ή λογαριασμών social media άλλες φορές προσλαμβάνουν ιδιωτικούς ερευνητές ώστε να βεβαιωθούν ότι υπάρχει ή δεν υπάρχει απιστία.
  • Μη απάντηση των τηλεφωνικών κλήσεων.
    Είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να απαντήσει στο δεύτερο πρόσωπο μπροστά μας. Όπως επίσης δεν μπορεί να απαντήσει σε εμάς μπροστά στο δεύτερο πρόσωπο. 
  • Αλλαγές στη συμπεριφορά.
    Απότομες αλλαγές στη συμπεριφορά μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι υπάρχει απιστία. Αδιαφορία για τον σύντροφο, επιθετικότητα απώλεια ενδιαφέροντος για συζήτηση. Εκνευρισμός με το παραμικρό και ενόχληση από πράγματα και συζητήσεις που παλαιότερα δεν μας ενοχλούσαν. 
  • Μειωμένη σεξουαλική δραστηριότητα.
    Μειώνονται οι ερωτικές επαφές σταδιακά ή απότομα για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε ορισμένες περιπτώσεις έχει παρατηρηθεί το ακριβώς αντίθετο. Αυξάνονται ραγδαία είτε λόγω τύψεων ή για αντιπερισπασμό ώστε να μην κινηθούν υποψίες.
  • Συχνά ψέματα.
    Από μικρά θέματα έως και στα πιο σημαντικά. Μπορεί να εντοπίσουμε ανακολουθίες χρόνου ή ψέματα για θέματα τα οποία ήδη γνωρίζουμε.
  • Ανεξήγητα έξοδα.
    Ειδικά όταν το ζευγάρι έχει κοινή ζωή και ειδικότερα κοινό ταμείο. Όταν υπάρχει παράλληλη σχέση δημιουργούνται αυτομάτως κάποια έξοδα από μικρότερα έως μεγαλύτερα. Αυτά μπορεί να αφορούν είτε ένα ξενοδοχείο, είτε μία έξοδο για φαγητό είτε ένα καλό δώρο για να εντυπωσιάσουμε τον/την νέο/α σύντροφο.

Ντετέκτιβ Απιστία μεταξύ των Συντρόφων (Ερευνα απιστια – παρακολούθηση για απιστία)

“Το ανωτέρω κείμενο  ενδέχεται να είναι ενδεικτικό πρακτικών και μεθόδων που χρησιμοποιούνταν παλιότερα. Ορισμένες τακτικές και μέθοδοι ενδέχεται πλέον να είναι μη εφαρμόσιμες βάση του νέου νόμου 5005/22 που αφορά τη διαδικασία άρσης απορρήτου των επικοινωνιών, της κυβερνοασφάλειας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων των πολιτών.”

Παρακολούθηση για απιστία

Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες
Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών
Σταδίου 39, Αθήνα, 2103616406
Δραγάτση 8, Πειραιάς, 2104131298

Call Now Button