Κινητά και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Ανάκτηση δεδομένων από συσκευές και λογαριασμούς στα social media

Ανάκτηση δεδομένων από κινητό τηλέφωνο

Όπως και στον υπολογιστή έτσι και στα κινητά τηλέφωνα γίνεται να επαναφέρουμε όλα τα αρχεία που έχουν διαγραφεί από την ημέρα που τέθηκε σε λειτουργία το κινητό μας τηλέφωνο. Η διαδικασία αυτή διαρκεί από 30 λεπτά έως και 5 ημέρες ανάλογα τον όγκο των δεδομένων που έχουν διαγραφεί. Στην περίπτωση που υπάρχει κωδικός κλειδώματος οθόνης ο χρόνος αυξάνεται ανάλογα με την δυσκολία του κωδικού.


Τα ηλεκτρονικά μέσα έχουν κυριαρχήσει πλέον στην καθημερινότητά μας, αποτελώντας αναγκαίο μέσω για την προσωπική αλλά και επαγγελματική δραστηριότητα των ατόμων. Την τεχνολογική αυτή εξέλιξη όπως είναι φυσικό έπρεπε να ακολουθήσει και το επάγγελμά μας. Στον τομέα των μέσω κοινωνικής δικτύωσης παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως:

 • Ανάκτηση διαγραμμένων δεδομένων από κινητό Smartphone, iphone, symbian.(εικόνες, τοποθεσίες, κλήσεις, μηνύματα, έγγραφα, αποθηκευμένοι κωδικοί κ.α.)
 • Ανάκτηση διαγραμμένων δεδομένων από tablet Smartphone, iOS, κ.α.
 • Lock Screen Remove. Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό κλειδώματος του κινητού σας τηλεφώνου έχουμε την δυνατότητα να σας το ξεκλειδώσουμε.
 • Ανάκτηση διαγραμμένων δεδομένων από υπολογιστή.
 • Πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου. Κλήσεις, μηνύματα, τοποθεσία, ιστορικό web, yahoo, facebook, καθώς και όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές.
 • Πρόγραμμα παρακολούθησης ηλεκτρονικού υπολογιστή. Οποιαδήποτε κίνηση πραγματοποιείται στον υπολογιστή παρακολουθείται και καταγράφεται δίνοντάς σας τη δυνατότητα να έχετε 24 ώρες τον πλήρη έλεγχο του υπολογιστή.
 • Έλεγχος μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Facebook , Twitter, Yahoo κ.α.

Όταν διαγράφετε ένα αρχείο στο κινητό σας, στην πραγματικότητα, τα ίχνη του αρχείου υπάρχουν ακόμα στην μνήμη. Το λειτουργικό σύστημα απλά μαρκάρει τον χώρο που βρισκόταν το αρχείο ως "κενό". Ως αποτέλεσμα, δεν μπορείτε να βρείτε το αρχείο και η συσκεύη βλέπει ότι το αρχείο λείπει. Εμείς, με την χρήση της τεχνολογίας που διαθέτουμε μπορούμε από αυτά τα ίχνη του αρχείου να το ανακτήσουμε εξ'ολοκλήρου.

 

Τι επιτυγχάνουμε κάνοντας ανάκτηση δεδομένων;

Με την ανάκτηση δεδομένων μπορούμε να επαναφέρουμε :

 • Διαγραμμένες επαφές.
 • Διαγραμμένα αρχεία κλήσεων. Ποίον καλέσαμε και πότε; Καθώς και πόσο διήρκησε η κλήση.
 • Διαγραμμένα μηνύματα.
 • Διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο.
 • Στίγμα gps. Την τοποθεσία δηλαδή που βρισκόταν το κινητό μας κάθε φορά που ήταν ανοιχτό το gps.
 • Διαγραμμένες συνομιλίες από viber, facebook, skype κ.α .
 • Διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).
 • Cookies και ιστορικό web. Το ιστορικό αναζητήσεών μας στο internet.

Υπάρχει η δυνατότητα ανάκτησης δεδομένων ακόμα και αν το κινητό σας τηλέφωνο έχει καταστραφεί.

Σε ποια κινητά μπορεί να γίνει ανάκτηση και τι ποσοστό επιτυχίας υπάρχει;

Τα κινητά που είναι ανακτήσιμα 100% είναι αυτά που έχουν ως λειτουργικό σύστημα το Android. Στα κινητά που λειτουργούν με operating system iOS όπως είναι τα iphone, symbian όπως είναι τα nokia και Microsoft υπάρχει μεγαλύτερη δυσκολία στην ανάκτηση δεδομένων αλλά και πάλι το ποσοστό επιτυχίας ξεπερνά το 80%. Είναι πολλές οι περιπτώσεις όπου οι ενδιαφερόμενοι προσπαθούν να ανακτήσουν μόνοι τους τα δεδομένα μέσα κάποιου δωρεάν προγράμματος που βρίσκουν στο διαδίκτυο. Σε περίπτωση που κάποιος δεν είναι γνώστης του αντικειμένου και προσπαθήσει μόνος του να «πειράξει» τις επιλογές προγραμματιστή του κινητού ή να κάνει επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χαθούν όλα τα αρχεία και να μην είναι πλέον ανακτήσιμα. Έχοντας τον πλέον κατάλληλο εξοπλισμό είμαστε στην διάθεσή σας.

Οι Υπηρεσίες μας


Ιδιωτικές Έρευνες

Ιδιωτικές Έρευνες

Επαγγελματικές Έρευνες

Επαγγελματικές Έρευνες

Security - Συνοδείες

Συλλογή & Ταυτοποίηση DNA

Κινητά - Social Media

Κινητά - Social Media


Call Now Button
Scroll Up