Συζυγική Απιστία

Οικογενειακά προβληάματα
Οικογενειακά Προβλήματα
31 Δεκεμβρίου 2021
Κορονοϊός Διαζύγια
Κορονοϊός Διαζύγια και Ενδοοικογενειακή Βία
7 Ιανουαρίου 2022

Συζυγική Απιστία

Το γραφείο Ντετέκτιβ αναλαμβάνει υποθέσεις που αφορούν την συζυγική απιστία. Εάν έχετε αμφιβολίες για τον ή την σύντροφό σας. Πραγματοποιούμε προγαμιαίο έλεγχο αναλύοντας το προφίλ του ζητούμενου ατόμου στο παρόν όπως και σε προηγούμενο χρόνο.

Συζυγική Απιστία

Λόγοι συζυγικής απιστίας των ανδρών

  • Θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Η καθημερινότητα και η ρουτίνα ταυτίζεται και με την σύντροφό τους. Oπότε σαν μία λύση χαλάρωσης και αναψυχής επιλέγουν να έχουν και μία ερωμένη εκτός σχέσης.
  • Οι συνήθειες από κάποια παρέα του παρελθόντος και η επανένωση που ξεκινάει από ένα καφέ ή ποτό με φίλους. Συχνά περιλαμβάνει και μία γνωριμία με γνωστές ή φίλες μέσω αυτής παρέας. Προκύπτουν έτσι και οι ερωμένες εκτός σχέσης με αποτέλεσμα την συζυγική απιστία.
  • Tο πρότυπο του άνδρα είναι να είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα επίπεδα και οι σύντροφοι έχουν αυστηρά κριτήρια λόγω των στερεοτύπων. Έτσι η λύση της δεύτερης ή ακόμη και περισσοτέρων συντρόφων είναι μία λύση εκτόνωσης ως μέσον απόδρασης από την βιοπάλη.

Λόγοι συζυγικής απιστίας των γυναικών

  • Λόγω ανασφάλειας. Αναζητάει ένα δεύτερο σύντροφο που να καλύπτει τα κενά του πρώτου. Σύμφωνα με τα πρότυπα που της παρουσιάζονται από την τηλεόραση αλλά και όλα τα μέσα θεάματος όπως για παράδειγμα ο κινηματογράφος και τα social media έτσι οδηγείται στη συζυγική απιστία.
  • Δεν θέλουν να δεσμεύονται κατά μεγάλο ποσοστό με μόνιμη σχέση. Επίσης θέλουν να έχουν την ‘’ελευθερία’’ που είχαν στο παρελθόν.Συχνά στις υποθέσεις που αφορούν την συζυγική απιστία καταλήγει να είναι απαραίτητη η συνδρομή και η συμβουλή ενός έμπειρου δικηγόρου για την ομαλή έκβαση της υποθέσεως.

Το γραφείο ντετέκτιβ Νίκος Πελεκάσης και Συνεργάτες είναι σε θέση να απαντήσει σε κάθε ερώτημά σας διαλευκάνοντας την υπόθεση που σας απασχολεί. Κάθε προσωπική έρευνα πραγματοποιείται με απόλυτη εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα διασφαλίζοντας τις προσωπικές σας πληροφορίες καθώς και το αποτέλεσμα αυτής.
Η πλέον των 30 χρόνων πορεία μας στον τομέα των ιδιωτικών και εταιρικών ερευνών μας έχουν καταστήσει ένα από τα πιο αναγνωρισμένα γραφεία ιδιωτικών ερευνών στην Αθήνα.

Η πολυετής μας δραστηριοποίηση στον χώρο της ιδιωτικής έρευνας είχε ως αποτέλεσμα την αποκόμιση εξαιρετικά σημαντικής εμπειρίας και μας προσφέρει την αναγνώριση από τους πελάτες μας αλλά και τον σεβασμό από τους συναδέλφους μας και την απόλυτη εμπιστοσύνη από τους συνεργάτες μας.

Συζυγική Απιστία Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες.

Call Now Button