Skip Tracing : Στρατηγικές για τον εντοπισμό αγνοούμενων

    εντοπισμό αγνοούμενων

    Στρατηγικές για τον εντοπισμό αγνοούμενων προσώπων και οφειλετών – Skip Tracing

    Στον εντοπισμό αγνοουμένων αντιμετωπίζουμε μια πολύπλοκη διαδικασία που απαιτεί τη χρήση τεχνικών έρευνας, πηγών δεδομένων και τεχνολογίας. Είναι σημαντικό να εξεταστούν οι νομικές επιπτώσεις του εντοπισμού αγνοούμενων προσώπων και οφειλετών και ο ρόλος των ιδιωτικών ερευνητών και των υπηρεσιών ντετέκτιβ. Η διαχείριση του κινδύνου αποτελεί επίσης σημαντικό παράγοντα στη διαδικασία.
    Στο παρόν άρθρο θα συζητηθούν οι στρατηγικές του skip tracing, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών εντοπισμού αγνοούμενων ατόμων, των τεχνικών διερεύνησης, των πηγών δεδομένων, της χρήσης της τεχνολογίας, των θεωρήσεων νομιμότητας, του ρόλου του ιδιωτικού ερευνητή, των υπηρεσιών ντετέκτιβ και της διαχείρισης κινδύνου.

    Επισκόπηση

    Σε αυτή την ενότητα θα εξετάσουμε τις διάφορες τεχνικές που χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό αγνοούμενων που δεν μπορούν να βρεθούν. Το skip tracing είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη διαδικασία εντοπισμού ατόμων για διάφορους σκοπούς, όπως ο εντοπισμός αγνοουμένων ή οφειλετών. Πρόκειται για μια ερευνητική πρακτική που χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό βάσεων δεδομένων, δημόσιων αρχείων και κοινωνικής μηχανικής για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση ατόμων.

    Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στο skip tracing βασίζονται στις διαθέσιμες πληροφορίες, όπως ονόματα, διευθύνσεις, αριθμούς επικοινωνίας και άλλα στοιχεία ταυτοποίησης. Ως αποτέλεσμα, το skip tracing είναι ένας εξειδικευμένος τομέας που απαιτεί όχι μόνο την ικανότητα συλλογής και ανάλυσης δεδομένων, αλλά και την ικανότητα χρήσης των πληροφοριών για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό αγνοούμενων ατόμων. Μία από τις κύριες τεχνικές που χρησιμοποιούνται στο skip tracing είναι η χρήση δημόσιων αρχείων.

    Τα δημόσια αρχεία μπορούν να παρέχουν πληθώρα πληροφοριών, όπως διευθύνσεις, στοιχεία επικοινωνίας, ποινικά μητρώα και άλλα στοιχεία αναγνώρισης. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό αγνοούμενων ατόμων, καθώς και για την εξακρίβωση της ταυτότητάς τους. Επιπλέον, οι επαγγελματίες που ασχολούνται με αυτό χρησιμοποιούν συχνά διάφορες βάσεις δεδομένων, όπως τα πιστωτικά γραφεία, για να αποκτήσουν πληροφορίες σχετικά με άτομα. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό αγνοούμενων, καθώς και για την ταυτοποίησή τους.

    Η κοινωνική μηχανική είναι ένα άλλο σημαντικό εργαλείο που χρησιμοποιείται στο skip tracing. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση των διαθέσιμων πληροφοριών για τη δημιουργία συνδέσεων με άτομα που μπορεί να γνωρίζουν ή να είναι εξοικειωμένα με το άτομο που αναζητείται. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω άμεσης επαφής, όπως τηλεφωνήματα, ή έμμεσης επαφής, όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Η κοινωνική μηχανική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επαλήθευση των ταυτοτήτων, τον προσδιορισμό της τρέχουσας θέσης ενός ατόμου ή ακόμη και για την επιβεβαίωση της ταυτότητας ενός ατόμου που αναζητείται. Με τη χρήση μιας ποικιλίας βάσεων δεδομένων, δημόσιων αρχείων και τεχνικών κοινωνικής μηχανικής, οι επαγγελματίες μπορούν να εντοπίσουν και να ταυτοποιήσουν άτομα που δεν μπορούν να βρεθούν.

    Υπηρεσίες εντοπισμού Ανθρώπων

    Οι Υπηρεσίες για τον εντοπισμό αγνοούμενων ανθρώπων αποτελούν βασικό εργαλείο για άτομα και οργανισμούς που προσπαθούν να βρουν άτομα που είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Ειδικεύονται στην εύρεση ατόμων που είναι δύσκολο να εντοπιστούν για διάφορους λόγους, όπως εκείνοι που προσπαθούν σκόπιμα να μην βρεθούν. Αυτό το είδος υπηρεσιών χρησιμοποιείται από οργανισμούς όπως οι οργανισμοί είσπραξης χρεών, οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου και οι ιδιωτικοί ερευνητές. Οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενων απασχολούν έμπειρους επαγγελματίες που διαθέτουν τις δεξιότητες και τους πόρους για τον εντοπισμό ατόμων με τη χρήση ποικίλων μεθόδων.

    Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση τόσο δημόσιων όσο και ιδιωτικών βάσεων δεδομένων, την αναζήτηση στο διαδίκτυο και τις αναζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διαθέτουν επίσης επαφές στην επιβολή του νόμου και στις νομικές κοινότητες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό ατόμων. Οι Υπηρεσίες Εντοπισμού Ανθρώπων έχουν γίνει ανεκτίμητη πηγή για την εύρεση ατόμων που έχουν εξαφανιστεί ή αποφεύγουν σκόπιμα να βρεθούν. Παρέχουν έναν πιο αποτελεσματικό και οικονομικά αποδοτικό τρόπο εντοπισμού ατόμων σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους. Ως εκ τούτου, έχουν καταστεί απαραίτητο εργαλείο για άτομα και οργανισμούς που προσπαθούν να βρουν άτομα που είναι δύσκολο να εντοπιστούν.

    Ερευνητικές τεχνικές

    Οι ερευνητικές τεχνικές χρησιμοποιούνται από τις Υπηρεσίες Εντοπισμού Ανθρώπων για τον εντοπισμό Ανθρώπων που είναι δύσκολο να βρεθούν. Αυτές οι τεχνικές περιλαμβάνουν συνήθως τη συλλογή δημόσιων αρχείων και άλλων πληροφοριών, όπως οικονομικά αρχεία, ποινικά μητρώα και λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα δεδομένα αυτά αναλύονται και χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ενός προφίλ του εν λόγω ατόμου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι Υπηρεσίες Εντοπισμού Ανθρώπων μπορεί επίσης να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν τεχνικές παρακολούθησης, όπως η ακρόαση τηλεφωνικών συνομιλιών ή η παρακολούθηση των κινήσεων ενός ατόμου.

    Μια άλλη τεχνική που χρησιμοποιείται είναι η χρήση πληροφοριοδοτών. Αυτά είναι συνήθως άτομα που είχαν επαφή με το εν λόγω άτομο και μπορούν να παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες. Οι Υπηρεσίες Εντοπισμού Ανθρώπων μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν λογισμικό skip tracing για να βοηθήσουν στην αυτοματοποίηση της διαδικασίας. Αυτό το λογισμικό μπορεί να αναζητήσει σε βάσεις δεδομένων δημόσιων αρχείων και άλλες πηγές για να βρει πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία ενός ατόμου. Οι Υπηρεσίες Εντοπισμού Ανθρώπων μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν διάφορες άλλες τεχνικές, όπως η εξέταση παλαιών φωτογραφιών ή η χρήση λογισμικού αναγνώρισης προσώπου.

    Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν συσκευές εντοπισμού GPS ή ακόμη και να επιστρατεύσουν τη βοήθεια ιδιωτικών ερευνητών. Τελικά, ο στόχος των υπηρεσιών εντοπισμού ανθρώπων είναι να εντοπίσουν άτομα που είναι δύσκολο να βρεθούν ή για τον εντοπισμό αγνοούμενων ανθρώπων, χρησιμοποιώντας οποιεσδήποτε τεχνικές έρευνας είναι διαθέσιμες.

    Πηγές δεδομένων

    Οι πηγές δεδομένων που χρησιμοποιούνται από τις Υπηρεσίες Εντοπισμού Ανθρώπων περιλαμβάνουν δημόσια αρχεία, οικονομικά αρχεία, ποινικά μητρώα και λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα δημόσια αρχεία είναι έγγραφα που είναι διαθέσιμα στο κοινό, όπως πιστοποιητικά γέννησης, πιστοποιητικά γάμου και πιστοποιητικά θανάτου. Τα οικονομικά αρχεία περιλαμβάνουν τραπεζικές δηλώσεις, πιστωτικές εκθέσεις και φορολογικές δηλώσεις. Τα ποινικά μητρώα περιλαμβάνουν μητρώα συλλήψεων, δικαστικά μητρώα και ποινικό ιστορικό.

    Οι λογαριασμοί κοινωνικών μέσων είναι λογαριασμοί σε πλατφόρμες όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram. Οι υπηρεσίες χρησιμοποιούν επίσης άλλες πηγές δεδομένων, όπως τηλεφωνικά αρχεία, αρχεία ιδιοκτησίας και αρχεία απασχόλησης. Τα τηλεφωνικά αρχεία περιλαμβάνουν αρχεία σταθερού και κινητού τηλεφώνου, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό της θέσης ενός ατόμου. Τα αρχεία ακινήτων περιλαμβάνουν συμβόλαια, υποθήκες και εμπράγματες ασφάλειες, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της διεύθυνσης ενός ατόμου.

    Τα αρχεία απασχόλησης περιλαμβάνουν αιτήσεις εργασίας, βιογραφικά σημειώματα και αρχεία μισθοδοσίας, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό του ιστορικού απασχόλησης ενός ατόμου. Χρησιμοποιώντας αυτές τις πηγές δεδομένων, οι υπηρεσίες μπορούν να εντοπίσουν αγνοούμενους και οφειλέτες. Συνδυάζοντας αυτές τις πηγές δεδομένων με τεχνικές έρευνας, μπορούν να εντοπίσουν γρήγορα και με ακρίβεια άτομα που αγνοούνται ή έχουν ανεξόφλητες οφειλές. Αυτό συμβάλλει στη διασφάλιση του έγκαιρου εντοπισμού των ατόμων και της είσπραξης των οφειλών.

    Αξιοποίηση της τεχνολογίας

    Αξιοποιώντας μια ποικιλία τεχνολογικών εργαλείων και πόρων, οι ιδιωτικοί ερευνητές μπορούν να εντοπίσουν αποτελεσματικά και αποδοτικά άτομα ή οντότητες. Τα εργαλεία αυτά περιλαμβάνουν πρόσβαση σε διάφορες δημόσιες και ιδιωτικές βάσεις δεδομένων, στο διαδίκτυο, σε συστήματα λογισμικού που βασίζονται στον ιστό και σε μέσα κοινωνικής
    δικτύωσης. Αξιοποιώντας τη δύναμη αυτών των πόρων, μπορούν να δημιουργήσουν γρήγορα ένα ολοκληρωμένο προφίλ ενός ατόμου, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερών πληροφοριών όπως η τρέχουσα διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου και το ιστορικό απασχόλησης.

    Επιπλέον, οι ιδιωτικοί ερευνητές είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τις αναδυόμενες τεχνολογίες για εντοπισμό αγνοούμενων, όπως η προγνωστική ανάλυση και η μηχανική μάθηση. Με την αξιοποίηση αυτών των τεχνολογιών, είναι σε θέση να εντοπίζουν δυνητικά στοιχεία και να πραγματοποιούν συνδέσεις μεταξύ διαφορετικών σημείων δεδομένων. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα μπορεί να εντοπίζει γρήγορα τις πιθανές ενδείξεις και με αποτελεσματικό τρόπο.

    Οι ιδιωτικοί ερευνητές είναι επίσης σε θέση να χρησιμοποιούν την τελευταία τεχνολογία κινητών τηλεφώνων και την παρακολούθηση GPS για τον εντοπισμό αγνοούμενων. Αυτό επιτρέπει στην ομάδα να παρακολουθεί τις κινήσεις ενός υποκειμένου σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντάς της ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα τοποθεσία του. Με αυτή την τεχνολογία, οι μπορούν να εντοπίσουν γρήγορα και με ακρίβεια άτομα ή οντότητες που έχουν εξαφανιστεί ή προσπαθούν να αποφύγουν χρέη.

    Ζητήματα νομιμότητας

    Όταν συζητάμε για το skip tracing, είναι σημαντικό να εξετάσουμε τα ζητήματα νομιμότητας που σχετίζονται με την πρακτική αυτή. Το skip tracing θεωρείται περισσότερο ηθικά και νομικά διφορούμενη πρακτική σε σχέση με άλλες μορφές. Συχνά θεωρείται ως παραβίαση των δικαιωμάτων ιδιωτικότητας των καταναλωτών, γεγονός που οδηγεί σε πιθανά νομικά ζητήματα. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να κατανοηθούν οι ισχύοντες νόμοι και κανονισμοί πριν από την ανάληψη δραστηριοτήτων skip tracing.

    Όταν ασχολείστε με το skip tracing, είναι σημαντικό να τηρείτε όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς. Αυτό περιλαμβάνει τον νόμο περί δίκαιων πρακτικών είσπραξης οφειλών, ο οποίος ρυθμίζει τις δραστηριότητες των εισπρακτικών εταιρειών. Ο νόμος αυτός απαγορεύει ορισμένες δραστηριότητες, όπως η παρενόχληση ή η απειλή οφειλετών, η δημοσίευση καταλόγων οφειλετών και η χρήση ψευδών ή παραπλανητικών δηλώσεων. Είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη σας αυτούς τους κανονισμούς όταν ασχολείστε με το skip tracing.

    Επιπλέον, η πρακτική αυτή υπόκειται σε νόμους περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Αυτοί οι νόμοι προστατεύουν την ιδιωτική ζωή των ατόμων απαγορεύοντας τη μη εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών. Είναι σημαντικό να κατανοείτε και να τηρείτε αυτούς τους νόμους.

    Ρόλος ιδιωτικού ερευνητή

    Ο ρόλος των ιδιωτικών ερευνητών στις δραστηριότητες skip tracing και στον εντοπισμό αγνοούμενων είναι απαραίτητος για να διασφαλιστεί ότι η διαδικασία διεξάγεται δεοντολογικά και νομίμως. Οι ιδιωτικοί ερευνητές έχουν πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων και πόρους που δεν είναι άμεσα διαθέσιμοι στο κοινό και μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτούς τους πόρους για να εντοπίσουν την τοποθεσία ενός ατόμου. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν νόμιμα μέσα για να αποκτήσουν προσωπικές πληροφορίες, όπως συνεντεύξεις από πηγές και ελέγχους ιστορικού.

    Επιπλέον, οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους σε τεχνικές έρευνας για να αποκαλύψουν κρυφές πληροφορίες που μπορούν να τους βοηθήσουν να βρουν το αγνοούμενο πρόσωπο ή τον οφειλέτη. Οι ιδιωτικοί ερευνητές μπορούν επίσης να παράσχουν πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο ζωής του προσώπου, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στον προσδιορισμό της τοποθεσίας του. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μιλώντας με μέλη της οικογένειας, πρώην εργοδότες και γείτονες για να κατανοήσουν τις συνήθειες και τις ρουτίνες του ατόμου, καθώς και τους πιθανούς προορισμούς του.

    Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία, όπως ο εντοπισμός και η παρακολούθηση μέσω GPS, για να εντοπίσουν τις κινήσεις ενός ατόμου. Εκτός από τον εντοπισμό ενός προσώπου και τον εντοπισμό αγνοούμενων, οι ιδιωτικοί ερευνητές μπορούν επίσης να βοηθήσουν στον εντοπισμό δόλιων δραστηριοτήτων ή εξαπάτησης. Για παράδειγμα, μπορούν να αποκαλύψουν ψευδείς πληροφορίες που παρέχονται από τον οφειλέτη ή τον αγνοούμενο, όπως ψευδείς διευθύνσεις ή ονόματα, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην αποτροπή περαιτέρω δόλιων δραστηριοτήτων ή στην αποφυγή πιθανών νομικών ζητημάτων.

    Οι ιδιωτικοί ερευνητές μπορούν επίσης να παρέχουν αποδεικτικά στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο δικαστήριο για να βοηθήσουν στην επίλυση τυχόν διαφορών. Ως εκ τούτου, ο ρόλος τους στις δραστηριότητες skip tracing είναι απαραίτητος για να διασφαλιστεί ότι η διαδικασία διεξάγεται δεοντολογικά, νομικά και αποτελεσματικά.

    Υπηρεσίες ντετέκτιβ

    Οι υπηρεσίες ντετέκτιβ αποτελούν ανεκτίμητη πηγή στη διαδικασία εντοπισμού ατόμων ή αποκάλυψης δόλιων δραστηριοτήτων. Συχνά απασχολούνται από ιδιωτικούς ερευνητές, τις αστυνομικές αρχές και άλλους οργανισμούς για να τους βοηθήσουν στις έρευνές τους. Οι υπηρεσίες ντετέκτιβ μπορούν να παρέχουν ποικίλες υπηρεσίες, όπως ελέγχους ιστορικού, επιτήρηση και αναζήτηση περιουσιακών στοιχείων. Μπορούν επίσης να παρέχουν πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων και άλλους πόρους που δεν είναι διαθέσιμοι στο ευρύ κοινό.

    Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό αγνοουμένων, την αποκάλυψη δόλιων δραστηριοτήτων και τη διερεύνηση εγκληματικών δραστηριοτήτων. Επιπλέον, οι υπηρεσίες ντετέκτιβ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διερεύνηση αστικών υποθέσεων, όπως διαφορές επιμέλειας παιδιών, διαδικασίες διαζυγίου και άλλες αστικές υποθέσεις. Οι υπηρεσίες ντετέκτιβ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποκάλυψη αποδεικτικών στοιχείων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε δικαστικές διαδικασίες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό μαρτύρων και τη λήψη καταθέσεων από αυτούς.

    Διαχείριση κινδύνων

    Η διαχείριση κινδύνου αποτελεί κρίσιμο στοιχείο κάθε έρευνας, καθώς βοηθά στον εντοπισμό και τον μετριασμό των πιθανών κινδύνων που συνδέονται με μια υπόθεση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τον εντοπισμό αγνοουμένων ή τη διαδικασία εντοπισμού ενός αγνοούμενου ή οφειλέτη. Καθώς ο ερευνητής αναζητά κάποιον που προσπαθεί σκόπιμα να αποφύγει τον εντοπισμό του, οι κίνδυνοι που συνδέονται με τη διαδικασία έρευνας μπορεί να είναι σημαντικοί. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να λαμβάνονται μέτρα για τον εντοπισμό και την προετοιμασία για τυχόν πιθανούς κινδύνους που θα μπορούσαν να προκύψουν.

    Ένας τρόπος διαχείρισης των κινδύνων είναι η καθιέρωση πρωτοκόλλων επικοινωνίας με τρίτους. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την αποστολή επιστολών ή την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων, καθώς και άλλες μεθόδους επικοινωνίας. Επιπλέον, είναι σημαντικό να ερευνώνται διεξοδικά όλες οι πληροφορίες που λαμβάνονται, συμπεριλαμβανομένων των εγγράφων και άλλων αποδεικτικών στοιχείων, ώστε να διασφαλίζεται η ακρίβεια. Τέλος, είναι σημαντικό να τεκμηριώνονται όλες οι ενέργειες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έρευνας. Αυτό θα συμβάλει στην παροχή ενός σαφούς αρχείου της έρευνας και θα μειώσει τον κίνδυνο να προκύψουν πιθανά νομικά ή δεοντολογικά ζητήματα.

    Η χρήση της διαχείρισης κινδύνου είναι απαραίτητη κατά τη διεξαγωγή έρευνας skip tracing. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τους πιθανούς κινδύνους και να λαμβάνετε μέτρα για τον μετριασμό τους. Με την εφαρμογή των κατάλληλων πρωτοκόλλων επικοινωνίας, την έρευνα όλων των πληροφοριών που λαμβάνονται και την τεκμηρίωση όλων των ενεργειών που γίνονται, ο κίνδυνος οποιωνδήποτε πιθανών ζητημάτων μπορεί να μειωθεί σημαντικά.

    Συμπέρασμα

    Η ανεύρεση αγνοουμένων – εντοπισμό αγνοούμενων και οφειλετών μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο. Ωστόσο, με τις σωστές στρατηγικές, τις πηγές δεδομένων και τη χρήση της τεχνολογίας, το έργο μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολο. Είναι σημαντικό να λαμβάνονται υπόψη οι νομικές πτυχές του skip tracing, καθώς και ο ρόλος ενός ιδιωτικού ερευνητή ή μιας υπηρεσίας ντετέκτιβ. Επιπλέον, η διαχείριση των κινδύνων είναι το κλειδί για την επιτυχία, καθώς συμβάλλει στη διασφάλιση της ασφάλειας όλων των εμπλεκομένων. Με τη σωστή προσέγγιση, το skip tracing στον εντοπισμό αγνοούμενων μπορεί να είναι μια επιτυχημένη προσπάθεια.

    Τεχνικές για τον εντοπισμό αγνοούμενων ατόμων. Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών σε Αθήνα και Πειραιά αναλαμβάνει με επιτυχία τον εντοπισμό αγνοούμενων ατόμων. Στον εντοπισμό αγνοούμενων ατόμων χρησιμοποιούνται πολύπλοκες τεχνικές και πρακτικές οι οποίες πολλές φορές είναι δύσκολο να κατανοηθούν από τον μέσο άνθρωπο. Άλλες φορές αντιμετωπίζεται δυσκολία και δυσπιστία όσον αφορά την τεχνική και τις πρακτικές για τον εντοπισμό αγνοούμενων ατόμων.

    Σε κάθε περίπτωση το γραφείο ερευνών έχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στον εντοπισμό αγνοούμενων με αποτέλεσμα να διαψεύδει οποιαδήποτε αμφιβολία μπορεί να προβάλει ο ενδιαφερόμενος. Στον εντοπισμό αγνοούμενων είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πως κάθε υπόθεση διαφέρει και χρίζει διαφορετικής αντιμετώπισης παίρνοντας ως κριτήρια την ηλικία, τον τόπο διαμονής τις συνήθειες του ατόμου κλπ. Ο εντοπισμό αγνοούμενων είναι μία υπηρεσία η οποία έχει εξελιχθεί ραγδαία λόγω των νέων τεχνολογικών μέσων που διαθέτει ο κάθε ιδιωτικός ερευνητής στην κατοχή του.

    Ο εντοπισμό αγνοούμενων ατόμων όσον αφορά τις εξαφανίσεις έχει υποβοηθηθεί σε μεγάλο βαθμό και από διάφορες υπηρεσίες και πρωτοβουλίες που ασχολούνται με τον εντοπισμό αγνοούμενων όπως το silver alert και λοιπές υπηρεσίες. Είναι γεγονός πως παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κάθε φορέας ο εντοπισμό αγνοούμενων αφορά και ένα μεγάλο μέρος των πολιτών οι οποίοι αφιλοκερδώς προσπαθούν να βοηθήσουν είτε μέσω πληροφοριών είτε μέσω προσωπικής φυσικής παρουσίας στις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό αγνοούμενων ατόμων.

    Ντετέκτιβ Πελεκάσης Ν. και Συνεργάτες
    Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών
    Σταδίου 39, Αθήνα
    Ηρ.Πολυτεχνείου 36, Πειραιάς

    Call Now Button