Ο εξοπλισμός μας

Τα πιο σύγχρονα μηχανήματα Πανελλαδικά

Το γραφείο μας παραμένει συνεχώς ενήμερο για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, έχοντας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα Πανελλαδικά. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται σε κάθε υπόθεση είναι διαφορετικός λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαιτερότητες, την μοναδικότητα και τις απαιτήσεις της κάθε υπόθεσης. Είμαστε ακόμη σε θέση να κατασκευάσουμε το κατάλληλο μηχάνημα για τις δικές σας απαιτήσεις και τα δικά σας θέλω. Όλα μας τα μηχανήματα είναι μικρού όγκου καθιστώντας τα σχεδόν αδιάκριτα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από αυτά :


  • Συσκευές gps μικρού όγκου και μεγάλης διάρκειας με 100% ακρίβεια.
  • Ανιχνευτές εκπομπής ραδιοκυμάτων για την ανίχνευση πομπών, κοριών και άλλων παρακολουθητικών συστημάτων για την αποφυγή της βιομηχανικής και όχι μόνο κατασκοπείας.
  • Παρεμβολείς ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που αποτρέπουν την υποκλοπή δεδομένων.
  • Καταγραφικά ήχου και κάμερες τελευταίας τεχνολογίας, εξαιρετικά μικρού μεγέθους, μεγάλης διάρκειας καταγραφής και άριστης ηχητικής και οπτικής ανάλυσης.

Το γραφείο ντετέκτιβ Νίκος Πελεκάσης στην Αθήνα διαθέτει το πιο πρωτοποριακό σύστημα αντιπαρακολούθησης. Έχοντας στην κατοχής μας μηχανήματα που διακόπτουν τις τηλεφωνικές συνομιλίες, απενεργοποιούν κάμερες, καταγραφικά αλλά και το διαδικτυο είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την ασφάλεια των συνομιλιών σας στο 100%.

Πως γίνεται;
Μηχανήματα Μπλοκαρίσματος σημάτων : Τα λεγόμενα jammer είναι ειδικές κατασκευές οι οποίες δημιουργούν παρεμβολές στα σήματα της κινητής τηλεφωνίας μπλοκάροντας έτσι τις εισερχόμενες εξερχόμενες κλήσεις, τα μηνύματα, αλλά και τα σήματα 3g,4g wifi, gps και λοιπά. Η εμβέλεια του μηχανήματος είναι εξαρτώμενη από τις απαιτήσεις τις εκάστοτε υπόθεσης, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιλεκτικής διακοπής σήματος για παράδειγμα διακοπή σήματος μόνο 3g ή wifi.

Μηχανήματα Λευκού Θορύβου. Τα μηχανήματα αυτά αδρανοποιούν όλα τα μικρόφωνα δημιουργώντας έναν έντονο ήχο, ο οποίος δεν είναι αισθητός στο ανθρώπινο αυτί, που υπερβαίνει την ανθρώπινη φωνή κάνοντας ένα δυνατό και διαρκές παράσιτο. Με αυτόν τον τρόπο τα καταγραφικά ήχου και πάσης φύσεως μικρόφωνο, ακόμα και του κινητού τηλεφώνου, βγαίνουν εκτός λειτουργίας.

Απενεργοποίηση καμερών: Μέσω ραδιοσυχνοτήτων οι κάμερες πάσης φύσεως απενεργοποιούνται και τα προσωπικά μας δεδομένα παραμένουν ασφαλή. Φυσική επαφή : Ο έλεγχος του χώρου και των πιθανών σημείων τοποθέτησης των παρακολουθητικών συστημάτων.

Συχνές ερωτήσεις για τον εξοπλισμό μας

Η διάρκεια της μπαταρίας των μηχανημάτων είναι ανάλογη του όγκου. Σε κάθε περίπτωση προσπαθούμε να διατηρούμε όσο το δυνατόν μικρότερο όγκο ώστε να περνούν τα μηχανήματα αδιάκρτια. Κατά μέσο όρο ένα gps μπορεί να έχει μία αυτονομία απο 2 εβδομάδες έως και 2 μήνες ή και παραπάνω ανάλογα τις απαιτήσεις του πελάτη.
Τα μηχανήματα μας είναι τελευταίας τεχνολογίας ανιχνεύοντας σήματα GSM, VHF, UHF, 2G, 3G, 4G από 1MHz-8000MHz κλπ , καθώς διαθέτουμε και θερμικούς ανιχνευτές και άλλα.
Τα μηχανήματα παρεμβολής ηλεκτρομαγνητικών κυμμάτων δουλεύουν 100% σε μία μεγάλη ακτίνα (η οποία είναι ρυθμιζόμενη) και είναι υπέρ αρκετά ώστε να καλύψουν τις ανάγκες μίας μεγάλης επιχείρησης ή μονοκατοικίας.
Η ακτίνα είναι ανάλογη του εξωτερικού θορύβου. Τα μηχανήματά μας διαρκούν απο 12 ώρες έως και 1 μήνα ή και παραπάνω ανάλογα τις απαιτήσεις σας. Ο όγκος τους ξεκινάει απο τους 4 πόντους και μπορεί να φτάσει έως τους 10 με διάρκεια καταγραφής πολύ μεγαλύτερη των 2 μηνών. Τα μηχανήματα είναι ηχοδιεγερόμενα ώστε να μην γράφουν περιττά τις ώρες που δεν βρίσκεται κανένας στον χώρο τον οποίο στοχεύουμε.
Οι μικροκάμερες είναι εξεραιτκά μικρού μεγέθους, αρχίζοντας απο 2χ2 cm με διάρκεια καταγραφής απο 2 ώρες ‘εως όσο απαιτείται. Η ανάλυση είναι απο 720p έως 1290p προσφέρωντας έτσι καθαρότατη εικόναι χωρίς θολά σημεία.
Κατα παραγγελία μπορούμε να σας φέρουμε ή ακόμα και να φτίαξουμε το κατάλληλο μηχάνημα για τις δικές σας απαιτήσεις. Τα μηχανήματα στο μεγαλύτερο ποσοστό είναι εύχρηστα και με λίγες οδιγίες απο έμας θα είστε σε θέση να τα χρησημοποιείσετε αποτελεσματικά.