Συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων.

Επιτήρηση Ανηλίκων
Επιτήρηση ανηλίκων
31 Δεκεμβρίου 2010
Συνοδεία Ασφαλείας
Συνοδεία Ασφαλείας
31 Δεκεμβρίου 2010
Συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων

Συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων

Συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων: Το γραφείο μας έχει τη δυνατότητα να προβεί σε συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων για δικαστική χρήση. Τα αποδεικτικά στοιχεία που ζητούνται να συλλεχθούν διαφέρουν στην εκάστοτε περίπτωση. Η συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων μπορεί να αφορά είτε ηλεκτρονικά μέσα, όπως ανάκτηση διαγραμμένων δεδομένων από κινητό, από κάμερες ασφαλείας, από υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Επίσης η συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων μπορεί να άπτεται στον τομές του hacking, έχουμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε πάσης φύσεως ηλεκτρονική συσκευή που λειτουργεί με λογισμικό και να εντοπίσουμε τυχόν παραβιάσεις αυτού. Ένας άλλος τομέας  είναι η συλλογή και ταυτοποίηση του dna. Ακόμα πραγματοποιούμε πραγματογνωμοσύνες στο εκάστοτε αδίκημα.

Το γραφείο μας με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών, αναλαμβάνει να διαλευκάνει υποθέσεις που σχετίζονται με αδικήματα κατά της προσωπικής σας ή ιδιωτικής σας ζωής και ελευθερίας. Από αντιμετώπιση οικογενειακών και προσωπικών υποθέσεων μέχρι την διαλεύκανση εγκλημάτων όπως βιασμοί, δολοφονίες, αρπαγές κλπ. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει την έρευνα με απόλυτη εχεμύθεια, ασφάλεια και αμεσότητα.

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τον χώρο των ιδιωτικών ερευνών και σας βεβαιώνουμε ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Στόχος μας είναι η διασφάλιση των συμφερόντων και προστασία των πολιτών. Αναλαμβάνουμε κάθε υπόθεση με άκρα σοβαρότητα και πάντα καταφέρνουμε να σας παρέχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων για δικαστική χρήση είναι μία από τις ειδικότητές μας.

Εμπιστευθείτε στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας την διαχείριση της υπόθεσης που σας ενδιαφέρει. Γνωρίζουμε τον χώρο των ιδιωτικών ερευνών στην Ελλάδα όσο κανείς άλλος. Επενδύουμε στην συνεχή επιμόρφωσή μας και παρακολουθούμε σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Βασικές μας αρχές είναι η εχεμύθεια, η ασφάλεια, η αμεσότητα και η προστασία των ευαίσθητων δεδομένων των πελατών μας.

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται σε υποθέσεις επαγγελματικές αλλά και προσωπικές, με αντίστοιχη επιτυχία στην εκάστοτε περίπτωση. Πολλές έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε εφημερίδες αλλά και τηλεόραση (κατηγορία δημοσιεύσεις στον τύπο). Στα 30 έτη λειτουργίας του γραφείου έχουν δημιουργηθεί 3 υποκαταστήματα του γραφείου μας σε Αθήνα αλλά και επαρχία. Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να δραστηριοποιούμαστε πανελλαδικά. Ο Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος έχει υπηρετήσει στην Ελληνική Αστυνομία και στις Μυστικές Υπηρεσίες Ελλάδος. Το Γραφείο μας εξειδικεύεται σε συστήματα ηλεκτρονικού εντοπισμού, αντιπαρακολούθησης, ηλεκτρονικής ασφάλειας αλλά και σε παρακολουθητικά συστήματα, όπως μικροκάμερες, gps, καταγραφικά ήxου και άλλα.

Το γραφείο μας συνεργάζεται με πεπειραμένους δικηγόρους για πάσης φύσεως νομικά και μη αδικήματα.

Συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων.

“Το ανωτέρω κείμενο  ενδέχεται να είναι ενδεικτικό πρακτικών και μεθόδων που χρησιμοποιούνταν παλιότερα. Ορισμένες τακτικές και μέθοδοι ενδέχεται πλέον να είναι μη εφαρμόσιμες βάση του νέου νόμου 5005/22 που αφορά τη διαδικασία άρσης απορρήτου των επικοινωνιών, της κυβερνοασφάλειας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων των πολιτών.”

Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες
Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών
Σταδίου 39, Αθήνα, 2103616406
Δραγάτση 8, Πειραιάς, 2104131298

 

Call Now Button