Υπηρεσίες Ντετέκτιβ Για Ιδιώτες

Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως ιδιωτικές έρευνες

"Το παρόν κείμενο  ενδέχεται να είναι ενδεικτικό πρακτικών και μεθόδων που χρησιμοποιούνταν παλιότερα. Ορισμένες τακτικές και μέθοδοι ενδέχεται πλέον να είναι μη εφαρμόσιμες βάση του νέου νόμου 5005/22 που αφορά τη διαδικασία άρσης απορρήτου των επικοινωνιών, της κυβερνοασφάλειας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων των πολιτών."

Το γραφείο μας με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών, αναλαμβάνει να διαλευκάνει υποθέσεις που σχετίζονται με αδικήματα κατά της προσωπικής σας ή ιδιωτικής σας ζωής και ελευθερίας.
Από αντιμετώπιση οικογενειακών και προσωπικών υποθέσεων μέχρι την διαλεύκανση εγκλημάτων όπως βιασμοί, δολοφονίες, αρπαγές κλπ. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει την έρευνα με απόλυτη εχεμύθεια, ασφάλεια και αμεσότητα.

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τον χώρο των ιδιωτικών ερευνών και σας βεβαιώνουμε ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Στόχος μας είναι η διασφάλιση των συμφερόντων και προστασία των πολιτών. Αναλαμβάνουμε κάθε υπόθεση με άκρα σοβαρότητα και πάντα καταφέρνουμε να σας παρέχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Oι υποθέσεις ιδιωτικών ερευνών που αναλαμβάνουμε είναι:

Ιδιωτικές Έρευνες αναλυτικά:

 • Αισθηματικά : Απιστία, Αμφιβολίες, Προγαμιαίος έλεγχος;
  Το γραφείο ντετέκτιβ μας είναι σε θέση να σας απαντήσει σε κάθε ερώτημά σας διαλευκάνοντας την υπόθεση που σας απασχολεί. Κάθε προσωπική έρευνα πραγματοποιείται με απόλυτη εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα διασφαλίζοντας τις προσωπικές σας πληροφορίες καθώς και το αποτέλεσμα αυτής. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
 • Οικογενειακά : Συζυγική απιστία, Προβλήματα ανηλίκων, Κληρονομικές υποθέσεις.
  Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών μας μπορεί να δώσει τη λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί και ταλανίζει τις ενδοοικογενειακές σχέσεις. Όλες οι υποθέσεις διακατέχονται από εχεμύθεια και ασφάλεια καθιστώντας μηδενική την πιθανότητα να γίνει γνωστή η διαδικασία στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρή ρήξη μεταξύ των μελών της. Διαβάστε περισσότερα εδώ
 • Δολοφονίες, Βιασμούς, Ανεύρεση συγγενικών ή φιλικών ατόμων μέσω ταυτοποίησης dna.
  Το γραφείο μας συνεργάζεται με το καλύτερο κέντρο της Ελλάδος. Αναλαμβάνουμε την συλλογή αλλά και την ταυτοποίηση του γενετικού υλικού με 100% επιτυχία.
 • Ανεύρεση οφειλετών. Χρωστούμενα, δανεικά, τυχοδιωκτισμούς και ηλεκτρονικές απάτες πάσης φύσεως.
 • Πρόληψη και αποτροπή απαγωγών. Συνοδείες υψηλών προσώπων, εκτίμηση κινδύνου , επιλογή βέλτιστης διαδρομής, συνοδευτικά οχήματα και συστήματα ασφαλείας κ.α.
 • Συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων για δικαστική χρήση.
 • Επιτήρηση ανηλίκων για πρόληψη ή καταστολή της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, για αντιμετώπιση της παραβατικής συμπεριφοράς, σύνδεση με παραθρησκευτικές οργανώσεις και άλλα. Επιτήρηση σε ηλεκτρονικές συσκευές μέσω προγράμματος παρακολούθησης.
 • Kλοπές. Με την χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και ταυτοποίησης dna είμαστε σε θέση να διαλευκάνουμε υποθέσεις κλοπής σπιτιών οχημάτων και τιμαλφών. Διαβάστε περισσότερα εδώ .
 • Απειλές και εκβιασμοί. Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών αναλαμβάνει υποθέσεις απειλών ή εκβιασμών. Σε περίπτωση απειλητικών μηνυμάτων από κάποιον άγνωστο μπορέσουμε να τον αποκαλύψουμε το πραγματικό πρόσωπο. Στην περίπτωση που γνωρίζετε τον δράστη θα συλλέξουμε αποδεικτικά στοιχεία για δικαστική χρήση.
 • Τροχαία ατυχήματα. Διαβάστε περισσότερα εδώ
 • Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πάρα πολύ και την ακολουθούμε. Είναι γεγονός πως το διαδίκτυο έχει κυριαρχήσει στην καθημερινότητά μας και είναι απαραίτητο εργαλείο για την επικοινωνία των πολιτών. Καλύπτουμε όλες τις περιπτώσεις σχετικά με το ίντερνετ, μέσω ελέγχου social media προγράμματος παρακολούθηση και την ανάκτηση διαγραμμένων δεδομένων.

Τι λένε οι πελάτες μας

Ιδιωτικές έρευνες

Ειναι η δεύτερη υπόθεση που μου διεκπαιραιώνει με 100% επιτυχία το γραφείο του κ. Νίκου Πελεκάση. Η πρώτη αφορούσε προσωπικά μου θέματα και η πιο πρόσφατη την συγκέντρωση στοιχείων σχετικά με μία υπόθεση αυτοκινητιστικού που είχα. Τα στοιχεία έγιναν δεκτά απο το δικαστήριο, με αποτέλεσμα να αποζημιωθώ απο την ασφαλιστική. Έξυπνος, έμπειρος, έμπιστος και αποτελεσματικός.

Ντετέκτιβ σε Αθήνα και Πειραιά

Επαγγελματικές έρευνες

Αξιόπιστος συνεργάτης σε κάθε κίνηση της εταιρείας μας. Αποτελεσματικότητα, εχεμύθεια με πολύ γρήγορα αποτελέσματα. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Ιδιωτικές έρευνες

Οι καλύτεροι σαν επαγγελματίες αλλά πάνω από όλα άνθρωποι. Δεν έχεις αμφιβολίες για το σε ποιον μιλάς και σε ποιον απευθύνεσαι για "βοήθεια" . Εξαιρετικοί!

Οι Υπηρεσίες μας


Ιδιωτικές Έρευνες

Ιδιωτικές Έρευνες

Επαγγελματικές Έρευνες

Επαγγελματικές Έρευνες

Security - Συνοδείες

Συλλογή & Ταυτοποίηση DNA

Κινητά - Social Media

Κινητά - Social Media