Υπηρεσίες Ντετέκτιβ Για Ιδιώτες

Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως ιδιωτικές έρευνες


Το γραφείο μας με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών, αναλαμβάνει να διαλευκάνει υποθέσεις που σχετίζονται με αδικήματα κατά της προσωπικής σας ή ιδιωτικής σας ζωής και ελευθερίας. Από αντιμετώπιση οικογενιακών και προσωπικών υποθέσεων μέχρι την διαλέυκανση εγκλημάτων όπως βιασμοί, δολοφονίες, αρπαγές κλπ. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει την έρευνα με απόλυτη εχεμύθεια, ασφάλεια και αμεσότητα.

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τον χώρο των ιδιωτικών ερευνών και σας βεβαιώνουμε ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Στόχος μας είναι η διασφάλιση των συμφερόντων και προστασία των πολιτών. Αναλαμβάνουμε κάθε υπόθεση με άκρα σοβαρότητα και πάντα καταφέρνουμε να σας παρέχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Oι υποθέσεις ιδιωτικών ερευνών που αναλαμβάνουμε είναι:

 • Αισθηματικά : Απιστία, Αμφιβολίες, Προγαμιαίος έλεγχος;
  Το γραφείο ντετέκτιβ μας είναι σε θέση να σας απαντήσει σε κάθε ερώτημά σας διαλευκάνοντας την υπόθεση που σας απασχολεί. Κάθε προσωπική έρευνα πραγματοποιείται με απόλυτη εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα διασφαλίζοντας τις προσωπικές σας πληροφορίες καθώς και το αποτέλεσμα αυτής.
 • Οικογενειακά : Συζυγική απιστία, Προβλήματα ανηλίκων, Κληρονομικές υποθέσεις.
  Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών μας μπορεί να δώσει τη λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί και ταλανίζει τις ενδοοικογενειακές σχέσεις. Όλες οι υποθέσεις διακατέχονται από εχεμύθεια και ασφάλεια καθιστώντας μηδενική την πιθανότητα να γίνει γνωστή η διαδικασία στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρή ρήξη μεταξύ των μελών της.
 • Δολοφονίες, Βιασμούς, Ανεύρεση συγγενικών ή φιλικών ατόμων μέσω ταυτοποίησης dna.
  Το γραφείο μας συνεργάζεται με το καλύτερο κέντρο της Ελλάδος. Αναλαμβάνουμε την συλλογή αλλά και την ταυτοποίηση του γενετικού υλικού με 100% επιτυχία.
 • Ανεύρεση οφειλετών. Χρωστούμενα, δανεικά αλλά και τυχοδιωκτισμούς.
 • Πρόληψη και αποτροπή απαγωγών. Συνοδείες υψηλών προσώπων, εκτίμηση κινδύνου , επιλογή βέλτιστης διαδρομής κ.α.
 • Συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων για δικαστική χρήση.
 • Επιτήρηση ανηλίκων για πρόληψη ή καταστολή της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, για αντιμετώπιση της παραβατικής συμπεριφοράς, σύνδεση με παραθρησκευτικές οργανώσεις και άλλα.
 • Kλοπές. Με την χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και ταυτοποίησης dna είμαστε σε θέση να διαλευκάνουμε υποθέσεις κλοπής.
 • Απειλές και εκβιασμοί. Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών αναλαμβάνει υποθέσεις απειλών ή εκβιασμών. Σε περίπτωση απειλητικών μηνυμάτων από κάποιον άγνωστο θα προσπαθήσουμε να τον αποκαλύψουμε. Στην περίπτωση που γνωρίζετε τον δράστη θα συλλέξουμε αποδεικτικά στοιχεία για δικαστική χρήση.
 • Λοιπές περιπτώσεις: Τροχαία ατυχήματα, δυσφημίσεις κ.α..
 • Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πάρα πολύ και την ακολουθούμε. Είναι γεγονός πως το διαδίκτυο έχει κυριαρχήσει στην καθημερινότητά μας και είναι απαραίτητο εργαλείο για την επικοινωνία των πολιτών. Καλύπτουμε όλες τις περιπτώσεις σχετικά με το ίντερνετ, μέσω ελέγχου social media και ανάκτηση διαγραμμένων δεδομένων.

Τι λένε οι πελάτες μας

Ιδιωτικές έρευνες

Ειναι η δεύτερη υπόθεση που μου διεκπαιραιώνει με 100% επιτυχία το γραφείο του κ. Νίκου Πελεκάση. Η πρώτη αφορούσε προσωπικά μου θέματα και η πιο πρόσφατη την συγκέντρωση στοιχείων σχετικά με μία υπόθεση αυτοκινητιστικού που είχα. Τα στοιχεία έγιναν δεκτά απο το δικαστήριο, με αποτέλεσμα να αποζημιωθώ απο την ασφαλιστική. Έξυπνος, έμπειρος, έμπιστος και αποτελεσματικός.

Ντετέκτιβ σε Αθήνα και Πειραιά

Επαγγελματικές έρευνες

Αξιόπιστος συνεργάτης σε κάθε κίνηση της εταιρείας μας. Αποτελεσματικότητα, εχεμύθεια με πολύ γρήγορα αποτελέσματα. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Ιδιωτικές υποθέσεις

Οι καλύτεροι σαν επαγγελματίες αλλά πάνω από όλα άνθρωποι. Δεν έχεις αμφιβολίες για το σε ποιον μιλάς και σε ποιον απευθύνεσαι για "βοήθεια" . Εξαιρετικοί!

Οι Υπηρεσίες μας


Ιδιωτικές Έρευνες

Ιδιωτικές Έρευνες

Επαγγελματικές Έρευνες

Επαγγελματικές Έρευνες

Security - Συνοδείες

Συλλογή & Ταυτοποίηση DNA

Κινητά - Social Media

Κινητά - Social Media


Call Now Button