Λογισμικό παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου

Το γραφείο Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες έχει τη δυνατότητα να εγκαταστήσει πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου αλλά και ηλεκτρονικού υπολογιστή. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πάρουμε στην κατοχή μας έστω για 3 λεπτά την συσκευή την οποία μας ενδιαφέρει να παγιδεύσουμε. Σαν γραφείο έχουμε τη δυνατότητα να έρθουμε στο χώρο σας ώστε να γίνει η διαδικασία στο λιγότερο δυνατό χρόνο.

Πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου

Πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου

Συμβατές συσκευές για πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου.

Το λογισμικό παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου μπορεί να εγκατασταθεί σε συσκευές android, ios αλλά και windows. Σε περίπτωση που έχετε πρόσβαση στην τηλεφωνική συσκευή αλλά για κάποιο λόγο δεν έχετε τη δυνατότητα να μας την φέρετε μπορούμε να κάνουμε τη διαδικασία απομακρυσμένα μέσω teamviewer και λοιπών προγραμμάτων.

Αδυναμία εγκατάστασης σε πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου.

Αδυναμία εγκατάστασης σε πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου υπάρχει μόνο σε παλιές συσκευές οι οποίες δεν λειτουργούν με λογισμικό android, ios ή windows. Όλες οι υπόλοιπες συσκευές, τα λεγόμενα δηλαδή Smartphone είναι συμβατά με το λογισμικό παρακολούθησης. Σε ορισμένες μόνο περιπτώσεις που αφορούν μόνο τα iphone χρειάζεται να γίνει διαδικασία jailbreak στη συσκευή (χωρίς αυτό να αποτελεί νόμο). Εάν δεν γίνει η παραπάνω διαδικασία σε αυτού του τύπου συσκευές ίσως να περιορίζεται η πρόσβαση σε εφαρμογές που λειτουργούν μέσω ιντερνέτ όπως είναι το viber και το whatsapp.

Πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου. Οι παρεχόμενες λειτουργίες.

Το πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου μας προσφέρει πλήρη έλεγχο στις εφαρμογές του κινητού. Η πρόσβαση που παίρνουμε σε αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε το 100% των πληροφοριών που θα υπάρχουν μελλοντικά αλλά και σε όσες προϋπήρχαν (εκτός από διαγραμμένα) μέσα σε αυτό . Αναλυτικότερα  παρουσιάζεται ουσιαστικά ένα  panel, το οποίο βλέπουμε αντίστοιχα από κινητό ή υπολογιστή, με τις παρακάτω ενδείξεις – εικονίδια:

  • Κλήσεις. Στην κατηγορία αυτή γίνεται μία ονομαστική καταγραφή των εισερχομένων – εξερχομένων και αναπάντητων κλήσεων. Βλέπουμε την ώρα, την ημερομηνία, την διάρκεια της κλήσης αλλά σαφώς και τον αριθμό που καλέσαμε ή μας κάλεσε.
  • Καταγραφή κλήσεων. Εδώ μπορούμε να ακούσουμε το περιεχόμενο των παραπάνω τηλεφωνικών κλήσεων.
  • Επαφές. Στην εν λόγω κατηγορία βλέπουμε όλες τις αποθηκευμένες επαφές που υπάρχουν στην συσκευή και το όνομα με το οποίο είναι αποθηκευμένες.
  • Μηνύματα. Εδώ μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα εισερχόμενα και εξερχόμενα μηνύματα της συσκευής καθώς και τον αριθμό αποστολέα – παραλήπτη.
  • Φωτογραφίες. Εδώ υπάρχουν όλες οι φωτογραφίες που τραβάει το κινητό μας, ακόμα και όσες στην πορεία διαγράφτηκαν.
  • Εντοπισμός. Στον τομές αυτό έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε την τοποθεσία του κινητού τηλεφώνου σε ζωντανή μετάδοση αλλά και καταγραφή του προηγούμενου ιστορικού τοποθεσιών.
  • Live. Σε αυτή την υπηρεσία υπάρχει η δυνατότητα να ανοίξουμε το ηχείο του τηλεφώνου και να χρησιμοποιήσουμε το κινητό ως κοριό. Επίσης μπορούμε να ανοίξουμε την κάμερα του κινητού τηλεφώνου ώστε να παρακολουθήσουμε τον χώρο στον οποίο βρίσκεται η συσκευή.
  • Ιστορικό web. Όλες οι ιστοσελίδες που έχει επισκεφθεί η εκάστοτε συσκευή.
  • Email. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανταλλάσσει η συσκευή με περιεχόμενο και ηλεκτρονική διεύθυνση αποστολέα παραλήπτη.
  • Whatsapp. Μηνύματα, Κλήσεις, καταγραφή κλήσεων με αριθμό και όνομα του αποστολέα
  • Facebook. Ιστορικό αναζητήσεων, φίλων και αρχείου δραστηριοτήτων.
  • Messenger. Αναλυτικά τα μηνύματα με αποστολέα και παραλήπτη. Περιεχόμενο συνομιλιών, ηχητικών μηνυμάτων κλπ.
  • Viber. Καταγραφή κλήσεων, μηνυμάτων, φωτογραφιών με όνομα και αριθμό του παραλήπτη.
  • Instagram Ιστορικό αναζητήσεων, φίλων και αρχείου δραστηριοτήτων. Αναλυτικά τα μηνύματα με αποστολέα και παραλήπτη. Περιεχόμενο συνομιλιών, ηχητικών μηνυμάτων κλπ.
  • Snapchat. Μηνύματα, φωτογραφίες, ιστορικό επισκέψεων, περιεχόμενο συνομιλιών.
  • Skype. Καταγραφή ηχητικών κλήσεων, ιστορικό εισερχομένων εξερχομένων, μηνύματα, φωτογραφίες, ηχητικά κλπ.
  • Signal. Καταγραφή κλήσεων εισερχομένων και εξερχομένων, μηνύματα, φωτογραφίες, λίστα επαφών.

Πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου

λογισμικό παρακολούθησης κινητού

Το πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου όσο η τηλεφωνική συσκευή έχει πρόσβαση στο internet λαμβάνει τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο με τη μέγιστη καθυστέρηση του ενός λεπτού. Σε περίπτωση που το κινητό δεν έχει πρόσβαση σε internet τα παραπάνω δεδομένα αποστέλλονται στην πλατφόρμα τη στιγμή όπου το κινητό τηλέφωνο θα ενεργοποιήσει τη σύνδεση wifi ή τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας κλπ. Οι πληροφορίες δηλαδή, όσο η συσκευή είναι εκτός δικτύου, δεν χάνονται αλλά μας έρχονται με χρονική καθυστέρηση.

Για την προβολή των δεδομένων σε πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου δεν χρειάζεται κάποια ειδική γνώση αγγλικής γλώσσας ή ηλεκτρονικού υπολογιστή. Σε συνεννόηση με τεχνικό του γραφείου μας σας υποδεικνύουμε μέσα σε λίγα λεπτά την χρήση και τις λειτουργίες αυτού. Οι κωδικοί πρόσβασης που λαμβάνετε για τη πλατφόρμα προβολής και τα περιεχόμενα αυτής είναι αποκλειστικά στη δική σας χρήση. Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών έπειτα από την εγκατάσταση δεν έχει πρόσβαση στο λογισμικό παρακολούθησης κινητού και η χρήση γίνεται εξ ολοκλήρου από εσάς.

Το πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιεί το γραφείο ντετέκτιβ είναι κατασκευασμένο από έμπειρους προγραμματιστές του γραφείου μας. Δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα προγράμματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο καθώς παρουσιάζουν σοβαρά λειτουργικά προβλήματα και εκτός των άλλων καθιστούν το κινητό τηλέφωνο πιο αργό και δύσχρηστο. Το γεγονός αυτό μπορεί να οδηγήσει το χρήστη στην εκκαθάριση του κινητού ή στην αγορά μία νέας συσκευής με αποτέλεσμα το εγκατεστημένο πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού να χαθεί.

Σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις τα έτοιμα προγράμματα ενδέχεται να αναγνωριστούν από το προεγκατεστημένο antivirus του κινητού τηλεφώνου και να αφαιρεθούν άμεσα από το χρήστη. Σε άλλες περιπτώσεις δε να σταματήσουν να λειτουργούν με την αναβάθμιση του λογισμικού του κινητού τηλεφώνου. Το πρόγραμμα που έχει δημιουργήσει το γραφείο μας δεν επηρεάζεται από τέτοιου είδους παράγοντες καθώς δεν βαραίνει και την τηλεφωνική συσκευή.

Πόσο διαρκεί το Πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου;

Η μικρότερη διάρκεια που μπορεί ένα λογισμικό παρακολούθησης κινητού να λειτουργήσει είναι ο ένας μήνας. Το μεγαλύτερο χρονικό όριο έγκειται στην επιλογή των πελατών και των αναγκών αυτών. Σε συνεννόηση με το γραφείο η συνδρομή γίνεται είτε μηνιαία, είτε εξάμηνη, είτε ετήσια αντίστοιχα.

Διάρκεια προετοιμασίας.

Στην περίπτωση που αποφασίσετε να εγκαταστήσετε το λογισμικό παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου θα πρέπει να έχουμε λάβει γνώση τουλάχιστον 24 ώρες πριν την εγκατάσταση. Θα χρειαστεί να γνωρίζουμε την μάρκα του τηλεφώνου και εάν είναι εφικτό το μοντέλο, για να παραμετροποιήσουμε το πρόγραμμα παρακολούθησης ανάλογα ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Όπως προαναφέραμε ο χρόνος της εγκατάστασης είναι μικρότερος των 5 λεπτών και δεν χρειάζεται, εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα, να παρευρεθούμε με φυσική παρουσία.

Το γραφείο ντετέκτιβ Νίκος Πελεκάσης και Συνεργάτες  δραστηριοποιείται στο χώρο των ιδιωτικών και επαγγελματικών ερευνών επιτυχώς από το 1980 έως σήμερα. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, αλλά και δίκτυο συνεργατών, παραμένει συνεχώς ενήμερο για όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις.

Παρακολουθούμε διαρκώς σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και είμαστε σε συνεχή και καθημερινή ενασχόληση με τον τομέα των ιδιωτικών ερευνών. Με τον τρόπο αυτό έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και εγγυημένα αποτελέσματα σε κάθε υπόθεση που μας αναθέτετε.

Βασικές αρχές του γραφείου ιδιωτικών ερευνών είναι εχεμύθεια, η αποτελεσματικότητα και η αμεσότητα σε σχέση με τους πελάτες μας. Αρκετές από τις επαγγελματικές αλλά και ιδιωτικές υποθέσεις που έχουμε αναλάβει κατά καιρούς έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας στις εφημερίδες αλλά και την τηλεόραση (κατηγορία δημοσιεύσεις στον τύπο).

Στα 30 πλέον έτη λειτουργίας έχουν δημιουργηθεί 3 υποκαταστήματα μας σε Αθήνα, Πειραιά όπως και επαρχία. Με τον τρόπο αυτό μας δίνεται η δυνατότητα να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα.

Ο Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος έχει υπηρετήσει στην Ελληνική Αστυνομία και στις Μυστικές Υπηρεσίες Ελλάδος. Το Γραφείο μας εξειδικεύεται σε συστήματα ηλεκτρονικού εντοπισμού, παρακολούθηση ατόμου, αντιπαρακολούθησης, ηλεκτρονικής ασφάλειας αλλά και σε παρακολουθητικά συστήματα όπως μικροκάμερες, κρυφά gps, κρυφά καταγραφικά ήχου και άλλα.

Πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου – Ντετεκτιβ παρακολουθηση κινητου

“Το ανωτέρω κείμενο  ενδέχεται να είναι ενδεικτικό πρακτικών και μεθόδων που χρησιμοποιούνταν παλιότερα. Ορισμένες τακτικές και μέθοδοι ενδέχεται πλέον να είναι μη εφαρμόσιμες βάση του νέου νόμου 5005/22 που αφορά τη διαδικασία άρσης απορρήτου των επικοινωνιών, της κυβερνοασφάλειας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων των πολιτών.”

Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες
Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών
Σταδίου 39, Αθήνα, 2103616406
Δραγάτση 8, Πειραιάς, 2104131298