Κόστος Υπηρεσιών Ντετέκτιβ

Πληροφορίες σχετικά με το κόστος των υπηρεσιών μας


Υπολογισμός κόστους υπηρεσιών

 

Στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών, μπορεί κάποιος να παρατηρήσει ότι δεν υπάρχουν προκαθορισμένες τιμές για τις υπηρεσίες. Αυτό συμβαίνει διότι το κόστος υπηρεσιών ντετέκτιβ για μια ιδιωτική έρευνα καθορίζεται από μια πληθώρα παραγόντων. Για παράδειγμα:

 

  • Το αντικείμενο της εκάστοτε έρευνας. Δηλαδή αν πρόκειται για μία παρακολούθηση ή εξιχνίαση δολοφονίας.
  • Το σκέλος της έρευνας(προσωπική ή εταιρική).
  • Την επικινδυνότητα της έρευνας. Είμαστε απόλυτα προσεκτικοί, ωστόσο, σε κάποια έρευνα υπάρχει περίπτωση κάποιο μέλος της ομάδας ερευνών να εκτεθεί σε κίνδυνο.
  • Το χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωσή της. Οι μακροχρόνιες έρευνες έχουν υψηλότερο κόστος από τις βραχυχρόνιες έρευνες.
  • Το ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί. Μερικές έρευνες μπορεί να χρειαστούν περισσότερο προσωπικό απ’ότι συνήθως.

 

Ένεκα αυτού, είναι φύσης αδύνατον να παρέχουμε τιμολόγιο των υπηρεσιών μας. Ωστόσο, στόχος του ιδιωτικού γραφείου ερευνών μας, είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες, τόσο σε ιδιώτες όσο και επαγγελματίες, κατανοώντας πάντα τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής. Για να κοστολογηθεί μία έρευνα μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο του γραφείου μας. Έτσι μπορεί να κανονιστεί μία συνάντηση ώστε να μας δώσετε τις λεπτομέρειες για την έρευνα και συνεπώς να υπολογιστεί το τελικό κόστος. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να μπορεί ο καθένας να ανταποκριθεί οικονομικά. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως ακόμα και αν δεν υπάρξει συνεργασία με το γραφείο μας οι προσωπικές πληροφορίες και η ανωνυμία των πελατών είναι εγγυημένη.

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας θα βρείτε εδώ.

 

Γιατί εμάς;

 

Κόστος Υπηρεσιών Ντετέκτιβ
Υπηρεσίες ντετέκτιβ για ιδιώτες: Πατήστε στην εικόνα για περισσότερα

Η διακριτικότητα, η εχεμύθεια και η αξιοπιστία είναι αρχές που διέπουν το γραφείο μας και τηρούνται αυστηρά από κάθε ντετέκτιβ που θα αναλάβουν την υπόθεσή σας. Το γραφείο μας σε όλα τα χρόνια λειτουργίας του έχει αναλάβει πάρα πολλές υποθέσεις. Η μακροχρόνια πείρα μας εγγυάται για τα αποτελέσματα σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών ντετέκτιβ τόσο σε ιδιωτικές υποθέσεις όσο και σε εταιρικές, επαγγελματικές και εγκληματολογικές έρευνες. Καταφέρνουμε πάντα να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πληροφορίες για το τι κάνει ένας ντετέκτιβ θα βρείτε εδώ.

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Νίκος Πελεκάσης παραμένει ενημερωμένο συνεχώς στις τεχνολογικές εξελίξεις. Διαθέτοντας έναν υπερσύγχρονο εξοπλισμό καθώς και ένα δίκτυο συνεργατών που εκτείνεται σε Αθήνα, Πειραιά αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, καταφέρνει να φέρει εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές υποθέσεις με τεράστιο ποσοστό επιτυχίας. Και μάλιστα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Αυτό είναι που κάνει και το γραφείο μας να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα.

Μερικές φορές είναι αρκετά δελεαστικό να επιλέξετε τις χαμηλότερες ντετέκτιβ τιμές που μπορείτε να βρείτε. Ωστόσο η επιλογή ενός λιγότερου έμπειρου ιδιωτικού ερευνητή ο οποίος σας υπόσχεται πολύ χαμηλές τιμές, μπορεί να απαιτήσει τον διπλάσιο ή ακόμη και τριπλάσιο χρόνο έως ότου ολοκληρώσει η υπόθεσή σας. Αυτό αυτομάτως θα ανεβάσει το κόστος των υπηρεσιών του. Επιπροσθέτως ένας λιγότερο πεπειραμένος ερευνητής μπορεί να μην σας παρέχει υψηλής ποιότητας αποτελέσματα ή χρήσιμα για μια δικαστική υπόθεση.

 

Οι Υπηρεσίες μας

  

Ιδιωτικές Έρευνες
Ιδιωτικές Έρευνες

 

 

Επαγγελματικές Έρευνες
Επαγγελματικές Έρευνες

 

 

Security - Συνοδείες
Συλλογή & Ταυτοποίηση DNA

 

 

Κινητά - Social Media
Κινητά – Social Media