Ντετέκτιβ Βιασμοί
31 Δεκεμβρίου 2010
Οικογενειακά προβληάματα
Οικογενειακά Προβλήματα
31 Δεκεμβρίου 2010

Ντετέκτιβ Δολοφονίες

Ντετέκτιβ Δολοφονίες: Το γραφείο μας με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών, αναλαμβάνει να διαλευκάνει υποθέσεις που σχετίζονται με αδικήματα κατά της προσωπικής σας ή ιδιωτικής σας ζωής αλλά και αδικήματα που είναι ενάντια στον ποινικό κώδικα. Η διαλεύκανση εγκλημάτων όπως βιασμοί, δολοφονίες αλλά και απαγωγές κλπ. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει την έρευνα με απόλυτη ασφάλεια όπως και αμεσότητα.

Οι δολοφονίες τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τα περιοριστικά μέτρα της καραντίνας αλλά και η οικονομική κατάσταση που επέφερε ο ιός έχουν συμβάλει αρκετά σε αυτό. Μέσα στο 2020-2021 είδαμε δραματική αύξηση στις δολοφονίες και κυρίως κατά των γυναικών. Η συμβολή ενός έμπειρου ατόμου από τις πρώτες κιόλας ώρες είναι καίρια. Το Γραφείο Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες είναι σε θέση να αναλάβει ανάλογες υποθέσεις. Έχοντας την απαραίτητη εμπειρία αλλά και το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό είμαστε σε θέση να αναλάβουμε πάση φύσεως υπόθεση που αφορά δολοφονία ή υποψία αυτής.

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τον χώρο των ιδιωτικών ερευνών και σας βεβαιώνουμε ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Στόχος μας είναι η διασφάλιση των συμφερόντων και προστασία των πολιτών. Αναλαμβάνουμε κάθε υπόθεση με άκρα σοβαρότητα και πάντα καταφέρνουμε να σας παρέχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ντετέκτιβ Δολοφονίες:

Ντετέκτιβ Δολοφονίες

Ντετέκτιβ Δολοφονίες

Ο Πελεκάσης Νίκος έχει υπηρετήσεις στην Ελληνική Αστυνομία, στις Υπηρεσίες Ασφαλείας, στην Εγκληματολογική Υπηρεσία αλλά και την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Ο ίδιος με τους συνεργάτες του έχουν ασχοληθεί με σημαντικές υποθέσεις, αρκετές από τις οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας. 

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται σε υποθέσεις επαγγελματικές αλλά και προσωπικές, με αντίστοιχη επιτυχία στην εκάστοτε περίπτωση. Πολλές έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε εφημερίδες αλλά και τηλεόραση (κατηγορία δημοσιεύσεις στον τύπο). Στα 30 έτη λειτουργίας του γραφείου έχουν δημιουργηθεί 3 υποκαταστήματα του γραφείου μας σε Αθήνα αλλά και επαρχία. Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να δραστηριοποιούμαστε πανελλαδικά. Ο Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος έχει υπηρετήσει στην Ελληνική Αστυνομία και στις Μυστικές Υπηρεσίες Ελλάδος. Το Γραφείο μας εξειδικεύεται σε συστήματα ηλεκτρονικού εντοπισμού, αντιπαρακολούθησης, ηλεκτρονικής ασφάλειας αλλά και σε παρακολουθητικά συστήματα, όπως μικροκάμερες, gps, καταγραφικά ήxου και άλλα.

“Το ανωτέρω κείμενο  ενδέχεται να είναι ενδεικτικό πρακτικών και μεθόδων που χρησιμοποιούνταν παλιότερα. Ορισμένες τακτικές και μέθοδοι ενδέχεται πλέον να είναι μη εφαρμόσιμες βάση του νέου νόμου 5005/22 που αφορά τη διαδικασία άρσης απορρήτου των επικοινωνιών, της κυβερνοασφάλειας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων των πολιτών.”

Ντετέκτιβ Δολοφονίες- Πελεκάσης Νικόλαος και Συνεργάτες.

Call Now Button