Απάτες με τεχνητή νοημοσύνη

    Ντετέκτιβ Αθήνα- Λευτέρης Πελεκάσης Απάτες με τεχνητή νοημοσύνη

    Απάτες με τεχνητή νοημοσύνη.

    Συζήτηση στην ΕΡΤ1 με τον κ. Κοτταρίδη, κα. Κασιμάτη και κ. Μπαλάσκα.

    Οι ηλεκτρονικές απάτες ανέκαθεν υπήρχαν, με την τεχνητή νοημοσύνη όμως αρχίσαν και γίνονται πολύ πιο πειστικές, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να αναγνωριστεί κατά πόσο ένα βίντεο, μία φωνή ή μία εικόνα είναι δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης ή όχι.

    Προβολή της συνέντευξης στο YouTube

    Αρκετοί άνθρωποι καθημερινά πέφτουν θύματα της απάτης μέσω τεχνητής νοημοσύνης με απώτερο σκοπό την απόσπαση χρημάτων ή την προσβολή της προσωπικότητας του θύματος. Προσφάτως είδαμε βίντεο με τον κ. Ασκητή ο οποίος έπεσε θύμα της τεχνητής νοημοσύνης. Δημιουργήθηκε βίντεο με το πρόσωπό του στο οποίο πωλούσε παραφαρμακευτικά σκευάσματα και προσέβαλε φαρμακευτικές εταιρείας και πρόσωπα.

    Τα θέματα που δημιουργούνται με τα προϊόντα τεχνητής νοημοσύνης δεν είναι μόνο ηθικά αλλά και δυνάμει νομικά, καθώς ο καθένας θα μπορούσε να βρεθεί εμπλεγμένος σε μία δικαστική διαμάχη εις βάρος του χωρίς στην πραγματικότητα να έχει διαπράξει ο ίδιος το αδίκημα. Δυσφημίσεις, ύβρεις παραπλανητικές διαφημίσεις, πνευματικά δικαιώματα είναι μερικά από τα “ελαφριά” σε εισαγωγικά πάντα αδικήματα που μπορεί να βρεθεί κάποιος να αντιμετωπίσει χωρίς στην πραγματικότητα να φταίει.

    Οι Απάτες με τεχνητή νοημοσύνη ήρθαν για να μείνουν και θα απασχολήσουν πολύ τα επόμενα έτη ποικιλοτρόπως

    Απάτες με τεχνητή νοημοσύνη
    Πελεκάσης Λευτέρης – Ιδιωτικός Ερευνητής

    Γραφείο Ντετέκτιβ Αθήνα Σταδίου 39, 2103616406
    Γραφείο Ντετέκτιβ Πειραιά Ηρ.Πολυτεχνείου 36, 2104131519
    Τεχνητή νοημοσύνη και απάτες
    Δημοσιεύτηκε στο ηλεκτρονικό περιοδικό Athens Voice 13/12/2023

    Call Now Button