Ασφάλεια δεδομένων και υπολογιστή
Ασφάλεια δεδομένων και υπολογιστή
16 Νοεμβρίου 2010
Εξιχνίαση κλοπών
Εξιχνίαση Κλοπών
31 Δεκεμβρίου 2010
Τροχαία Ατυχήματα

Ντετέκτιβ Τροχαία Ατυχήματα

Τροχαία Ατυχήματα: Το γραφείο ιδιωτικών Ερευνών Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες έχει την δυνατότητα να αναλάβει την εξιχνίαση τροχαίων ατυχημάτων. Ειδικότερα τα τροχαία ατυχήματα με εγκατάλειψη του θύματος είναι πολύ συχνά και σαν φαινόμενο έχει αυξηθεί πολλαπλά συγκριτικά με το παρελθόν. Σε παρόμοιες περιπτώσεις έχουμε την δυνατότητα με τη εντολή ανάθεση είτε του θύματος είτε των συγγενών του να συνδράμουμε στην εξιχνίαση του προβλήματος και στην εύρεση του θύτη με σημαντικά υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Στα τροχαία ατυχήματα έχουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε πραγματογνωμοσύνη του συμβάντος, σημαντική είναι η συμβολή από τις πρώτες κιόλας ώρες του ατυχήματος. Λόγω της ψυχικής έντασης ένεκα του τροχαίου , πλείστες φορές τα θύματα προβαίνουν σε εσφαλμένες ενέργειες που δυσχεραίνουν την πορεία της υποθέσεως και αποδυναμώνουν τα δικαιώματά τους. Εμείς από την πρώτη κιόλας στιγμή, είμαστε δίπλα στον εκάστοτε εντολέα μας. Συμβάλλουμε τα μέγιστα προς την καλύτερη και επιτυχέστερη εξέλιξη της υποθέσεώς του.

Τροχαία Ατυχήματα:

 

Το γραφείο μας με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών, αναλαμβάνει να διαλευκάνει υποθέσεις που σχετίζονται με αδικήματα κατά της προσωπικής σας ή ιδιωτικής σας ζωής και ελευθερίας. Από αντιμετώπιση οικογενειακών και προσωπικών υποθέσεων μέχρι την διαλεύκανση εγκλημάτων όπως βιασμοί, δολοφονίες, αρπαγές κλπ. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει την έρευνα με απόλυτη εχεμύθεια, ασφάλεια και αμεσότητα.

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τον χώρο των ιδιωτικών ερευνών και σας βεβαιώνουμε ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Στόχος μας είναι η διασφάλιση των συμφερόντων και προστασία των πολιτών. Αναλαμβάνουμε κάθε υπόθεση με άκρα σοβαρότητα και πάντα καταφέρνουμε να σας παρέχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες με έμφαση στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.
Δεν συμβιβαζόμαστε με οτιδήποτε λιγότερο από την αριστεία. Το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών μας σε συνδυασμό με τα χρόνια που περάσαμε διεξάγοντας ιδιωτικές και εταιρικές έρευνες έχουν συντελέσει ώστε να προσφέρουμε υπηρεσίες ντετέκτιβ υψηλής ποιότητας.

Πρόσφατα, η εταιρεία μας έλαβε πιστοποίηση ως μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες ιδιωτικών ερευνών σε όλη την Ελλάδα.
Αυτό καθορίστηκε από ανεξάρτητο τρίτο μέρος μέσω έλεγχου των αξιολογήσεων από πελάτες που εξέφρασαν διαδικτυακά την ικανοποίησή τους για τις υπηρεσίες ντετέκτιβ που τους παρείχαν τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας καθώς και για τα αποτελέσματα των υποθέσεών τους.

Τροχαία ατυχήματα – Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες

“Το ανωτέρω κείμενο  ενδέχεται να είναι ενδεικτικό πρακτικών και μεθόδων που χρησιμοποιούνταν παλιότερα. Ορισμένες τακτικές και μέθοδοι ενδέχεται πλέον να είναι με εφαρμόσιμες βάση του νέου νόμου 5005/22 που αφορά τη διαδικασία άρσης απορρήτου των επικοινωνιών, της κυβερνοασφάλειας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων των πολιτών.”

Call Now Button