Ντετέκτιβ Δολοφονίες
31 Δεκεμβρίου 2010
Συζυγική Απιστία - παρακολούθηση για απιστία
Συζυγική Απιστία
31 Δεκεμβρίου 2010
Οικογενειακά προβληάματα

Οικογενειακά Προβλήματα

Το γραφείο Ντετέκτιβ αναλαμβάνει όλες τις υποθέσεις που αφορούν τα οικογενειακά προβλήματα. Τα προβλήματα που μπορεί να ταλανίζουν μία οικογένεια είναι μείζονα και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Η συζυγική απιστία. Τα προβλήματα με ανήλικα παιδιά όπως η παραβατική συμπεριφορά, η χρήση ουσιών όπως και η περίεργη ή παράλογη χρήση των ηλεκτρονικών και έξυπνων συσκευών. Ανάμεσα σε άλλα ελέγχονται οι αιτίες των επιθετικών συμπεριφορών όπως και αντικοινωνικών.
Αναλαμβάνονται επίσης υποθέσεις που αφορούν κληρονομικά. Ανεύρεση χαμένων συγγενικών προσώπων κ.α..

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών μας μπορεί να δώσει τη λύση στα οικογενειακά προβλήματα που σας απασχολούν και ταλανίζουν τις ενδοοικογενειακές σχέσεις. Όλες οι υποθέσεις διακατέχονται από εχεμύθεια και ασφάλεια καθιστώντας μηδενική την πιθανότητα να γίνει γνωστή η διαδικασία στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρή ρήξη μεταξύ των μελών της.

Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες με έμφαση στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.
Δεν συμβιβαζόμαστε με οτιδήποτε λιγότερο από την αριστεία. Το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών μας σε συνδυασμό με τα χρόνια που περάσαμε διεξάγοντας ιδιωτικές και εταιρικές έρευνες έχουν συντελέσει ώστε να προσφέρουμε υπηρεσίες ντετέκτιβ υψηλής ποιότητας. Εξειδικευόμαστε στα οικογενειακά προβλήματα και τα αντιμετωπίζουμε με την απαραίτητη προσοχή, τον σεβασμό αλλά και την εχεμύθεια.

Οικογενειακά προβληάματα

Πρόσφατα, η εταιρεία μας έλαβε πιστοποίηση ως μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες ιδιωτικών ερευνών σε όλη την Ελλάδα.
Αυτό καθορίστηκε από ανεξάρτητο τρίτο μέρος μέσω ελέγχου των αξιολογήσεων από πελάτες που εξέφρασαν διαδικτυακά την ικανοποίησή τους για τις υπηρεσίες ντετέκτιβ που τους παρείχαν τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας καθώς και για τα αποτελέσματα των υποθέσεών τους.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, αλλά και οι καταξιωμένοι στον τομέα της έρευνας συνεργάτες μας παραμένουν συνεχώς ενήμερο για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, μέσω σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Καταφέρνουμε έτσι να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.
Εμπιστευθείτε την εμπειρία και την αποτελεσματικότητα για τις οποίες οποία διακρίνονται τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Πελεκάση. Ο κάθε ιδιωτικός ερευνητής μας γνωρίζει την έρευνα όσο κανείς άλλος.

Οικογενειακά Προβλήματα.

“Το ανωτέρω κείμενο  ενδέχεται να είναι ενδεικτικό πρακτικών και μεθόδων που χρησιμοποιούνταν παλιότερα. Ορισμένες τακτικές και μέθοδοι ενδέχεται πλέον να είναι μη εφαρμόσιμες βάση του νέου νόμου 5005/22 που αφορά τη διαδικασία άρσης απορρήτου των επικοινωνιών, της κυβερνοασφάλειας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων των πολιτών.”

Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες
Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών
Σταδίου 39, Αθήνα, 2103616406
Δραγάτση 8, Πειραιάς, 2104131298

Call Now Button