Ιδιωτικοί ερευνητές

Το εκπαιδευμένο μας προσωπικό

Ιδιωτικοί Ερευνητές Αθήνα

Έχοντας ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε υποθέσεις πανελλαδικά με εγγυημένα αποτελέσματα. Βασική αρχή των γραφείων μας είναι η εχεμύθεια, η ασφάλεια, η αμεσότητα και αποτελεσματικότητα. Η εμπειρία του παρελθόντος και η σύγχρονη τεχνολογία μας είναι το κλειδί της επιτυχίας σε όλες τις ιδιωτικές και επαγγελματικές έρευνες που αναλαμβάνουμε.

Οι ιδιωτικοί ερευνητές - γραφεία ντετέκτιβ σε Αθήνα και Πειραιά λειτουργούν από το 1980 επιτυχώς έως σήμερα. Οι ιδιωτικοί ερευνητές Αθήνα - Πειραιά του γραφείου μας, αλλά και δίκτυο συνεργατών, παραμένει συνεχώς ενήμερο για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, μέσω σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό, καταφέρνοντας έτσι να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Οι ιδιωτικοί Ερευνητές 

Πελεκάσης Νικόλαος

Ο Πελεκάσης Νικόλαος γεννήθηκε στο Δυρράχιο Αρκαδίας το 1959. Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση του στον Πειραιά και στη συνέχεια εισήχθη στην Τεχνική Σχολή Ηλεκτρονικών, από όπου και αποφοίτησε το 1979. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1980 ως ηλεκτρονικός σε Ειδικά Συστήματα Επικοινωνίας.

Δύο χρόνια αργότερα εντάχθηκε στην Αστυνομία, Υπηρεσίες Ασφαλείας, Εγκληματολογική Υπηρεσία και Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, όπου και παρέμεινε μέχρι το 2000.

Από την αποχώρησή του μέχρι και σήμερα έχει αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στις ιδιωτικές έρευνες. Ο ίδιος με τους συνεργάτες του έχουν ασχοληθεί με σημαντικές υποθέσεις, αρκετές από τις οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας. Είναι τακτικός αρθρογράφος για θέματα κοινωνικού και αστυνομικού ενδιαφέροντος στις εφημερίδες «Δημοκρατία», «Ποντιακή Γνώμη», ενώ πληθώρα δραστηριοτήτων του έχουν δημοσιευθεί και σε άλλες εφημερίδες του ελληνικού τύπου όπως «Έθνος», «Νέα», «Αυριανή», «Espresso», «Ορθόδοξη Αλήθεια» και αναδημοσιευθεί από τον ηλεκτρονικό τύπο «Vice», «BHmagazino» κ.α. Είναι μέλος του συλλόγου Ελλήνων Ντετέκτιβ. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Γλώσσες : Ελληνικά, Αγγλικά.
Τηλέφωνο: 210-4131519, 210-4131298, 6942204444, 6970204444, 6932204444
e-mail: info@pelekasis-detective.gr


Πελεκάσης Λευτέρης

Ο Πελεκάσης Λευτέρης γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι κάτοχος του πτυχίου Βαλκανικών Σλάβικων και Ανατολικών Σπουδών του πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει αδειοδοτηθεί ως προσωπικό γραφείου ιδιωτικών ερευνών και ως προσωπικό παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Έχει παρακολουθήσει και ολοκληρώσει σεμινάρια σε αντικείμενα τα οποία συνδέονται άμεσα με τις ιδιωτικές έρευνες όπως:

Ανάλυση ανθρωποκτονιών, ανακριτικές τεχνικές για ανίχνευση ψευδής ομολογίας και μαρτυρίας, επικίνδυνες συμπεριφορές μέσω διαδικτύου και αίτια και πρόληψη αυτοκτονιών.

Ανά χρονικά διαστήματα έχει δώσει συνεντεύξεις σε κανάλια όπως η ΕΡΤ, Epsilon, Art κ.α. εφημερίδες και ηλεκτρονικά περιοδικά για θέματα που αφορούσαν την τεχνητή νοημοσύνη και τις απάτες, τις γυναικοκτονίες, την χρήση ναρκωτικών από ανηλίκους, τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων κ.α.

Πέρα από αυτά έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια πάνω σε marketing και ηλεκτρονική ασφάλεια.
Γλώσσες : Ελληνικά, Αγγλικά, Ρώσικα
Τηλέφωνο: 2104131519, 6975797585
e-mail: lepelekasis@gmail.com


Σκορδίλης Κίμωνας

Ο Σκορδίλης Κίμωνας γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι κάτοχος των πτυχίων Τεχνικός Αυτοματισμών, Στέλεχος Εμπορίας, Διαφήμισης και Προώθησης Προϊόντων του ΙΕΚ Ξυνή. Έχει παρακολουθήσει ημερίδες πάνω στο marketing και την ηλεκτρονική ασφάλεια. Έχει παρακολουθήσει και ολοκληρώσει σεμινάρια σχετικά με:

Το οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα, ανακριτικές τεχνικές για ανίχνευση ψεύτικων ομολογιών και μαρτυριών, αίτια και πρόληψη αυτοκτονιών, ανάλυση υποθέσεων ανθρωποκτονιών και εγκληματολογικές υποθέσεις.


Γλώσσες : Ελληνικά, Αγγλικά
Τηλέφωνο: 2103616406, 6943000541