Επιτήρηση ανηλίκων

Εξιχνίαση Κλοπών
31 Δεκεμβρίου 2021
Συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων.
31 Δεκεμβρίου 2021

Επιτήρηση ανηλίκων

Επιτήρηση Ανηλίκων: Η επιτήρηση αφορά παιδιά μη ενηλικιωμένα και μπορεί να έχει πολλαπλές πτυχές. Το γραφείο ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες μπορεί να αναλάβει την ηλεκτρονική επιτήρηση όσον αφορά την περιορισμένη χρήση και πρόσβαση του διαδικτύου αλλά και του κινητού τηλεφώνου. Επίσης μπορεί να πραγματοποιηθεί με κρυφές κάμερες και κρυφά καταγραφικά ήχου με ζωντανή ή όχι μετάδοση. Η επιτήρηση ανηλίκων μπορεί να αφορά την αποτροπή από παραβατικές συμπεριφορές, από επιθετικές συμπεριφορές και κοινωνική αποξένωση. Τα παιδιά στις νεαρές ηλικίες είναι ιδιαίτερα επιρρεπή στα ανωτέρω θέματα. Η άμεση και γρήγορη προφύλαξη ή καταστολή είναι απαραίτητη προς αποφυγή μίας χειρότερη μη αναστρέψιμης κατάστασης.

Επιτήρηση Ανηλίκων

Το γραφείο μας με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών, αναλαμβάνει να διαλευκάνει υποθέσεις που σχετίζονται με αδικήματα κατά της προσωπικής σας ή ιδιωτικής σας ζωής και ελευθερίας. Από αντιμετώπιση οικογενειακών και προσωπικών υποθέσεων μέχρι την διαλεύκανση εγκλημάτων όπως βιασμοί, δολοφονίες, αρπαγές κλπ. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει την έρευνα με απόλυτη εχεμύθεια, ασφάλεια και αμεσότητα.

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τον χώρο των ιδιωτικών ερευνών και σας βεβαιώνουμε ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Στόχος μας είναι η διασφάλιση των συμφερόντων και προστασία των πολιτών. Αναλαμβάνουμε κάθε υπόθεση με άκρα σοβαρότητα και πάντα καταφέρνουμε να σας παρέχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Επιτήρηση ανηλίκων – Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες.

Call Now Button