Ανεύρεση οφειλετών

Συνοδεία Ασφαλείας
31 Δεκεμβρίου 2021
Ντετέκτιβ Βιασμοί
Ντετέκτιβ Βιασμοί
31 Δεκεμβρίου 2021

Ανεύρεση Οφειλετών

Ανεύρεση οφειλετών: Το Γραφείο Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες αναλαμβάνει την ανεύρεση οφειλετών με απόλυτη επιτυχία. Οι οφειλές από ιδιωτικά συμφωνητικά, δανεικά αλλά και από ηλεκτρονικές αγγελίες έχουν αυξηθεί θεαματικά τα τελευταία χρόνια. Οι οφειλέτες αρχικά παρουσιάζονται ως έμπιστα πρόσωπα πολλές φορές και γνώριμά μας. Όταν καταφέρουν να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό το οποίο επιθυμούν συνήθως εξαφανίζονται και δεν διατηρούν καμία επικοινωνία με το “θύμα”. Σε άλλες περιπτώσεις επικοινωνούν τηλεφωνικά με την προσποίηση ότι στο τάδε χρονικό διάστημα θα εξοφλήσουν το ποσό. ‘Έχουμε την δυνατότητα σαν γραφείο να προβούμε στην ανεύρεση οφειλετών μέσω του μεγάλου δικτύου συνεργατών αλλά και της πολυετούς εμπειρίας που έχουμε στο χώρο. Στην περίπτωση που υπάρχει κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ οφειλέτη και δανειστή απαραίτητη είναι η συνδρομή ενός πεπειραμένου στα οικονομικά αδικήματα δικηγόρου .

Tο γραφείο ιδιωτικών ερευνών Νίκος Πελεκάσης λειτουργεί από το 1980 επιτυχώς έως σήμερα. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας ,αλλά και δίκτυο συνεργατών, παραμένει συνεχώς ενήμερο για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις. Μέσω σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό, καταφέρνουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Βασική αρχή του γραφείου μας είναι η εχεμύθεια, η ασφάλεια και η αμεσότητα.

Ανεύρεση οφειλετών

Ανεύρεση οφειλετών :Το γραφείο μας δραστηριοποιείται σε υποθέσεις επαγγελματικές αλλά και προσωπικές, με αντίστοιχη επιτυχία στην εκάστοτε περίπτωση. Πολλές έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε εφημερίδες αλλά και τηλεόραση (κατηγορία δημοσιεύσεις στον τύπο). Στα 30 έτη λειτουργίας του γραφείου έχουν δημιουργηθεί 3 υποκαταστήματα του γραφείου μας σε Αθήνα αλλά και επαρχία. Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να δραστηριοποιούμαστε πανελλαδικά. Ο Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος έχει υπηρετήσει στην Ελληνική Αστυνομία και στις Μυστικές Υπηρεσίες Ελλάδος. Το Γραφείο μας εξειδικεύεται σε συστήματα ηλεκτρονικού εντοπισμού, αντιπαρακολούθησης, ηλεκτρονικής ασφάλειας αλλά και σε παρακολουθητικά συστήματα, όπως μικροκάμερες, gps, καταγραφικά ήxου και άλλα.

Γνωρίζουμε τον χώρο τον ιδιωτικών ερευνών όσο κανείς άλλος. Είμαστε πάντα προσεκτικοί ώστε να μην εκτεθεί κανείς σε κίνδυνο. Η εμπειρία του παρελθόντος και η σύγχρονη τεχνολογία μας είναι το κλειδί για κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουμε.
Ανεύρεση οφειλετών – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Πελεκάσης Ν. και Συνεργάτες

Call Now Button