Απιστία μεταξύ των συντρόφων

Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου
16 Ιουνίου 2010
Απάτη στα social media μέσω phishing
18 Ιουλίου 2010
Συζυγική Απιστία

Ντετέκτιβ Απιστία Μεταξύ των Συντρόφων. Αίτια και μέσα :

Στις μέρες μας η απιστία έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο λόγω της χαλάρωσης των ηθικών φραγμών που αποτρέπει τον παράγοντα απιστία. Υπάρχουν περιστατικά και από τα δύο φύλλα ενώ παλαιότερα ήταν από τους άνδρες ως επί το πλείστων. Aυτό γίνεται διότι το νομικό πλαίσιο μπορεί να δώσει τα περιθώρια απιστίας εκατέρωθεν. Πολλά είναι τα ζευγάρια που καταφεύγουν σε ιδιωτικούς ντετέκτιβ ώστε να εξακριβώσουν το κατά πόσο είναι θύματα απιστίας.

Ακόμα και η τεχνολογία είναι ένας επιπρόσθετος παράγων διότι οι εφαρμογές, social media, και οτιδήποτε έχει να κάνει με εφαρμογή επικοινωνίας είναι ένα καλό βοήθημα για επικοινωνία με την παράνομη σχέση. Η καθημερινότητα φθείρει μια σχέση. Oπότε η αναζήτηση άλλου συντρόφου γίνεται κατά κόρον για να γίνει μια προσωρινή αλλαγή διατηρώντας παράλληλα την ασφάλεια της σχέσης.

Η απιστία στους άνδρες και στις γυναίκες

Οι λόγοι που συντελούν την απιστία ποικίλουν. Όμως οι κυριότεροι με κοινή παραδοχή είναι οι εξής:

ντετεκτιβ αθηνα
Ντετέκτιβ σε Αθήνα και Πειραιά

Λόγοι απιστίας των ανδρών

  • Θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και η καθημερινότητα και η ρουτίνα ταυτίζεται και με την σύντροφό τους. Oπότε σαν μία λύση χαλάρωσης και αναψυχής επιλέγουν να έχουν και μία ερωμένη εκτός σχέσης.
  • Οι συνήθειες από κάποια παρέα του παρελθόντος και η επανένωση που ξεκινάει από ένα καφέ ή ποτό με φίλους συχνά περιλαμβάνει και μία γνωριμία με γνωστές ή φίλες μέσω αυτής παρέας και προκύπτουν έτσι και οι ερωμένες εκτός σχέσης.
  • Tο πρότυπο του άνδρα είναι να είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα επίπεδα και οι σύντροφοι έχουν αυστηρά κριτήρια λόγω των στερεοτύπων. Έτσι η λύση της δεύτερης ή ακόμη και περισσοτέρων συντρόφων είναι μία λύση εκτόνωσης ως μέσον απόδρασης από την βιοπάλη.

Λόγοι απιστίας των γυναικών

  • Λόγω ανασφάλειας, αναζητάει ένα δεύτερο σύντροφο που να καλύπτει τα κενά του πρώτου σύμφωνα με τα πρότυπα που της παρουσιάζονται από την τηλεόραση και όλα τα μέσα θεάματος όπως για παράδειγμα ο κινηματογράφος ή τα social media.
  • Δεν θέλουν να δεσμεύονται κατά μεγάλο ποσοστό με μόνιμη σχέση και θέλουν να έχουν την ‘’ελευθερία’’ που είχαν στο παρελθόν.

Τα πρώτα σημάδια που εμφανίζονται στην απιστία είναι τα εξής:

Η χρήση κινητού σε αυξημένη συχνότητα

Αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κάποιος με το αν όλη την ώρα παρακολουθεί το κινητό. Αν σε μια κουβέντα είναι απλανές το βλέμμα ή δεν συμμετέχει. Αυτό πρέπει να γίνεται επαναλαμβανόμενα. Αν ξέρει όμως να ‘’κρύβεται’’ στέλνεις κάποια μηνύματα ένα με δύο ημερησίως για να δεις αν τα τσεκάρει (όχι μόνο να τα βλέπει αλλά και να απαντάει). Πολλά ζευγάρια έχουν φτάσει μέχρι και στην παρακολούθηση κινητών ή λογαριασμών social media ή προσλαμβάνουν ιδιωτικούς ερευνητές ώστε να σιγουρευτούν ότι δεν υπάρχει απιστία.

Αλλαγές στη συμπεριφορά

Απότομες αλλαγές στη συμπεριφορά μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι υπάρχει απιστία και υπάρχουν κάποιοι τρόποι ώστε να γίνει αντιληπτή.

Όταν κάνεις κάποιες απλές ερωτήσεις π.χ. πως πέρασες την ημέρα; Τι έκανες το πρωϊ; και ερωτήσεις τύπου για την δουλειά και γιατί υπήρξε αλλαγή σε κάποια συνήθεια είναι πιθανόν να εκνευριστεί και θα υπάρξει κάποια ένδειξη ύποπτη. Ένας άλλος τρόπος είναι σε ανύποπτο χρόνο να εισέρχεσαι στο σπίτι ή σε τόπους συνάντησης που συμφωνήθηκε με πρόφαση κάποιας απρόσμενης αλλαγής.


Παρακολούθηση τηλεφώνου

Μειωμένο ενδιαφέρον στο ερωτικό κομμάτι

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνονται οι ερωτικές επαφές σταδιακά ή απότομα για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ή να αυξάνονται είτε λόγω τύψεων ή για αντιπερισπασμό ώστε να μην κινηθούν υποψίες.

Συνεχή ψέματα

Έχει παρατηρηθεί ότι ο εγκέφαλος όταν λέει μια σειρά ψεμάτων συνηθίζει να το κάνει αυτομάτως. Οπότε και για απλά ζητήματα βγαίνουν κάποιες ανακόλουθες σκέψεις που δεν συνάδουν με την ερώτηση ή τον διάλογο που γίνεται. Αυτό γίνεται και από τους ‘’επαγγελματίες’’ ψεύτες διότι σε στιγμές χαλάρωσης βγαίνουν κάποιες ενδείξεις με παράξενα λεγόμενα εκτός θέματος ή μη υπαρκτά πράγματα που δεν ‘’μαζεύονται’’ εύκολα ή κρύβονται.

Απιστία και Ανεξήγητα έξοδα

Από την στιγμή που συζεί το ζευγάρι είναι γενικώς γνωστά τα έξοδα που υπάρχουν. Αν αυτά αυξηθούνε ή μέσω καρτών ή χρηματικών διαθεσίμων είναι ένας παραπάνω λόγος να διερευνηθεί αν υπάρχει κάτι εκ του πονηρού. Το βέλτιστο είναι να εξακριβωθούν εάν γίνονται οι παραπάνω ενδείξεις με συχνότητα και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Τότε γίνονται πιο συχνές ερωτήσεις και συνεχόμενες αλλαγές του καθημερινού προγράμματος. Αν μαζευτούν επαρκή στοιχεία όσο και να κρύβονται κάποια στιγμή θα αποκαλυφτεί η δολιότητα των πράξεων τους. 

Ντετέκτιβ και απιστία

Οι ντετέκτιβ πάντα είχαν μεγάλο αριθμό υποθέσεων για απιστία. Πολλές φορές τα ευρήματα έδειχναν ότι όντως υπάρχει απιστία αλλά και άλλες φορές οι υποψίες ήταν λανθασμένες. Αυτό συμβαίνει διότι πολλοί από όσους πήγαν σε ντετέκτιβ υποψιασμένοι ότι το άλλο τους μισό τους απατάει, το έκαναν επειδή συνέβη σε κάποιον γνωστό τους. Θα πρέπει λοιπόν πριν γίνει το βήμα της ιδιωτικής έρευνας να υπάρχουν κάποιες σοβαρές ενδείξεις και όχι μόνο μια υποψία.

Ντετέκτιβ Απιστία μεταξύ των Συντρόφων.
Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες. Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών.

Call Now Button